Päťminútovky z matematiky pre 3. ročník ZŠ

Adela Jureníková

SVK Slovensky IKAR2019/06

Kniha: Päťminútovky z matematiky pre 3. ročník ZŠ - 2. vydanie - Adela Jureníková
Katalógové číslo: 356371 viac »
Ušetríte až 0,15 € z bežnej ceny 4,50
A navyše získate 4 vernostné body
4,35
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Päťminútovky z matematiky pre 3. ročník ZŠ

Pracovný zošit nadväzuje na úspešné publikácie Päťminútovky z matematiky pre 1. ročník základných škôl a Päťminútovky z matematiky pre 2. ročník základných škôl. V súlade so vzdelávacími štandardami pre primárne vzdelávanie obsahuje rôzne typy príkladov na upevnenie základných zručností a schopností z matematiky v treťom ročníku základnej školy. Pedagógovia určite privítajú aj zaradenie aplikačných úloh a úloh rozvíjajúcich špecifické matematické myslenie do pracovného zošita. Väčšina úloh je vhodná na samostatnú prácu žiakov, alebo si vyžaduje iba krátke vysvetlenie. Učitelia, rodičia, vychovávatelia si môžu vybrať počet a vhodné typy úloh tak, aby si vytvorili súbory päťminútoviek podľa vlastného uváženia a podľa schopností žiakov v triede. Správne výsledky úloh v závere publikácie umožňujú spätnú väzbu a takisto efektívnu prácu žiakov v škole alebo pri domácej príprave. Možno s ním efektívne pracovať počas vyučovacej hodiny alebo pri domácej príprave na vyučovanie. 

Úlohy • na opakovanie učiva 2. ročníka • na vytváranie predstáv o prirodzených číslach • na sčítanie a odčítanie prirodzených čísel • z geometrie • aplikačné • rozvíjajúce špecifické matematické myslenie

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
356371
Názov
Päťminútovky z matematiky pre 3. ročník ZŠ
EAN/ISBN
9788055168210
Forma
Brožovaná
Poznámka
2. vydanie
Autor
Adela Jureníková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Edícia
Príroda
Rozsah
56
Rozmer
290×205×15 mm
Hmotnosť
0,20
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Päťminútovky z matematiky pre 3. ročník ZŠ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.