Z kuchyne prešporských vodníkov

Kniha: Z kuchyne prešporských vodníkov - Peter Ševčovič
Katalógové číslo: 35342 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Z kuchyne prešporských vodníkov

Rozprávanie Z kuchyne prešporských vodníkov nepriamo nadväzuje na populárnu knihu esejí a kuchárskych receptov Z kuchyne starého Prešporka. Ožívajú v nej doteraz neznáme vodnícke príbehy, ktoré si rozprávali a zapisovali starí Prešporčania. Sú vtipné, múdre a svojím zmyslom presahujú čas, v ktorom vznikli, lebo vodníci bratislavskej delty Dunaja sú osobitým, neopakovateľným fenoménom. Dodnes vraj mnohí z nich chodia po meste v civile a konajú dobro, kde len môžu. Neskrývajú už pod svoje hrnčeky duše kmínov, podvodníkov, korupčníkov a zločincov...

Peter Ševčovič sa narodil 16. marca 1935 v Bratislave. Vyštudoval medicínu a pražskú FAMU, pracoval vo filme, v Slovenskej televízii, prednášal na bratislavskej VŠMU autorskú tvorbu. Napísal vyše osemdesiat televíznych, rozhlasových a divadelných hier, desať kníh krásnej literatúry a niekoľko pozoruhodných teoretických diel. Väčšia časť jeho tvorby sa spája s Bratislavou. Romány Tretinový chlap, Čakaj nás, Angela, Čierny kôň, muzikál Nie je všedný deň, hry Kamarátka pre nás dvoch, Chlap prezývaný Brumteles, Dôsledne ukrývané dokumenty sú známe i v zahraničí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
35342
Názov
Z kuchyne prešporských vodníkov
EAN/ISBN
9788088912385
Autor
Peter Ševčovič
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2003
Rozsah
140
Rozmer
145×205×14
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Z kuchyne prešporských vodníkov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.