Všetko o údení

rady, tipy, recepty

Vladimír Dyk

SVK Slovensky Grada Publishing2018/11

Kniha: Všetko o údení - rady, tipy, recepty - 1. vydanie - Vladimír Dyk
Katalógové číslo: 351474 viac »
11,52

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Všetko o údení

rady, tipy, recepty

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
351474
Názov
Všetko o údení
Podnázov
rady, tipy, recepty
EAN/ISBN
9788027120420
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Vladimír Dyk
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Edícia
Kuchařky
Rozsah
132
Rozmer
166×235 mm
Hmotnosť
0,38
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Všetko o údení zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.