Zapomenutá královna

D. L. Bogdanová

CZE Česky OLDAG2018/11

Kniha: Zapomenutá královna - 1. vydanie - D. L. Bogdanová
Katalógové číslo: 349182 viac »
13,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zapomenutá královna

Román o lásce a ambicích je inspirovaný anglickými dějinami. Ožívá v něm jedna z nejzajímavějších, a přece nejvíc přehlížených osobností éry Tudorovců, skotská královna Markéta, dcera Jindřicha VII. a sestra Jindřicha VIII. Markéta už od raného věku ví, že jí nebude dopřáno zvolit si manžela podle přání. Její povinností je především získat Anglii spojence. Ještě jako dítě je v zastoupení provdána za Jakuba IV. a vydává se do Edinburghu, aby se stala skotskou královnou. Tam, navzdory pochybnostem, podléhá Markéta kouzlu nového domova. Ale Jakub, přestože se chová jako láskyplný manžel, není své ženě věrný. A nikdo nemůže zaručit Markétě bezpečí, když Jakub táhne v čele armády proti jejímu vlastnímu bratru, Jindřichu VIII. Hned po porážce se královna stává kořistí ambiciózního hraběte a Skotsko se ocitá na prahu anarchie. Markéta, sužovaná zradou a utajovanými aliancemi, má jediný cíl – za každou cenu zachránit skotskou korunu pro svého syna...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
349182
Názov
Zapomenutá královna
EAN/ISBN
9788074112096
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
D. L. Bogdanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
328
Rozmer
147×213×35 mm
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zapomenutá královna zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.