Andrés Iniesta Futbalový umelec

Andrés Iniesta

SVK Slovensky TIMY PARTNERS2018/11

Kniha: Andrés Iniesta Futbalový umelec - 1. vydanie - Andrés Iniesta
Katalógové číslo: 348998 viac »
Ušetríte až 2,42 € z bežnej ceny 14,99
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,57
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Andrés Iniesta Futbalový umelec

Dlhoocakavana autobiografia jedneho z najcharizmatickejsich hracov poslednych rokov. Umelec na futbalovych travnikov, ktory dosiahol vsetko, co futbalista moze dosiahnut. Svojim golom rozhodol o titule Majstra Sveta pre Spanielsku reprezentaciu na MS 2010, Podielal sa na vitazstvach reprezentacie na Majstrovstvach Europy 2008 a 2012, Trimfoval s FC Barcelona na vsetkych klubovych forach. Ikona FC Barcelony, spanielskej reprezentacie. Kniha bola prelozena do 20 jazykov po celom svete. Andrés Iniesta mal dvanásť rokov, keď dostal pozvanie do La Masie slávnej futbalovej akadémie klubu FC Barcelona. Už krátko po príchode si ho všimol Pep Guardiola. Tento chalan nás všetkých pošle do dôchodku, vyhlásil. Iniesta sa rýchlo stal trvalou súčasťou barcelonskej zálohy. Vďaka nemu Barça získala množstvo trofejí vrátane ôsmich titulov v La Lige a štyroch víťazstiev v Lige majstrov. V drese Španielska získal titul majstra Európy a vsietil víťazný gól vo finále majstrovstiev sveta v roku 2010. Za všeobecne známym obrazom pracovitého stredopoliara s dokonalou prihrávkou a gracióznym pohybom sa však skrýva inteligentný a premýšľavý muž, za ktorého až doteraz hovorili iba jeho nohy. V tejto knihe slávny španielsky futbalový maestro nielen vlastnými slovami, ale aj s pomocou svojich trénerov, spoluhráčov, súperov, priateľov a rodinných príslušníkov podáva čitateľovi svoj strhujúci ľudský a športový autoportrét. Výsledný obraz stojí za viac než len jedno prečítanie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
348998
Názov
Andrés Iniesta Futbalový umelec
EAN/ISBN
9788089311989
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Andrés Iniesta
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
306
Rozmer
234×155×30 mm
Hmotnosť
0,59
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Andrés Iniesta Futbalový umelec zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.