Miluj ma navždy

Kniha: Miluj ma navždy - 2. vydanie - Katarína Gillerová
Katalógové číslo: 348856 viac »
13,24

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Miluj ma navždy

Katarína Gillerová je jedna z najobľúbenejších slovenských spisovateliek. Doteraz napísala sedemnásť románov. Siedmy z nich s názvom Miluj ma navždy vám prinášame v novom vydaní. 

Ema, tridsaťšesťročná šťastne vydatá žena, jedného dňa stretne na plese svoju bývalú lásku. Ich rozhovor vyplaví na povrch city, ktoré pokladala za dávno zabudnuté. Zároveň sa dozvie, že muž, ktorého kedysi milovala, je na plese s inou ženou, nie s tou, kvôli ktorej sa rozišli a s ktorou sa napokon oženil. Keď sa však Ema pokúša zistiť viac, narazí na nepreniknuteľný múr mlčania. Po tragédii, ktorá sa odohrá na druhý deň, sa Eme v hlave postupne premieta film z vlastnej minulosti a pomocou neho sa pokúša nájsť odpovede na nezodpovedané otázky a vyrovnať sa so všetkým, čo sa deje v jej súčasnom živote.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
348856
Názov
Miluj ma navždy
EAN/ISBN
9788022021029
Forma
Viazaná
Poznámka
2. vydanie
Autor
Katarína Gillerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
272
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Miluj ma navždy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.