Môj život s Jojom

D. Budzak

SVK Slovensky Budzak D.2018/11

Kniha: Môj život s Jojom - 1. vydanie - D. Budzak
Katalógové číslo: 348762 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Môj život s Jojom

Aj tie najväčšie tragédie majú svoj šťastný začiatok.

V lete v roku 2015 otriasla Slovenskom obrovská tragédia keď inak pozorný a starostlivý otec zabudol na svoje dieťa, ktoré zaspalo v rozhorúčenom aute.

Kniha Môj život s Jojom je však predovšetkým hlbokým príbehom dvoch priateľov už od ich študentských čias a preto je rozdelená na dve samostatné časti.

Prvá kniha – Kým som získal diplom je zmesou bláznivých až bizarných príbehov študentov na sklonku socialistickej éry, pri ktorých sa človek nevie ubrániť výbuchom smiechu, z ktorého si poniektorí až „cvrkli“. S humorom prezentovaný odpor i akceptácia režimu od prvých dotykov s vysokou školou až po stavanie študentského rádia. Akoby získanie diplomu bolo tou najvyššou métou, ku ktorej sa dá dospieť napriek drine aj s kopou zábavy.

Druhá kniha – Päť a pol milióna sudcov je náhlym zvratom, tým najdrsnejším aký dospelý človek - rodič môže zažiť. Tak ako prvá časť, aj Päť a pol milióna sudcov je pohľadom na všetko čo sa dialo z tej najtesnejšej až intímnej blízkosti - autor bol najbližším priateľom otca. Strašná udalosť nedokázala v dvoch nerozlučných priateľoch potlačiť ich hlbokú spolupatričnosť a aspoň nejaký čas si vzájomne pomáhali pri prekonávaní úskalí, ktoré pred nich život postavil až do vyvrcholenia ďalšej tragédie. Ani tá však nezabránila tomu aby ich priateľstvo pretrvalo, hoci sa ich svety rozdelili.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
348762
Názov
Môj život s Jojom
EAN/ISBN
9788097248338
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
D. Budzak
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
416
Rozmer
207×136×28 mm
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Môj život s Jojom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.