Sám sebe architektom

Veronika Haroldová

SVK Slovensky OTTOVO NAKLADATEĽSTVO2018/11

Kniha: Sám sebe architektom - Veronika Haroldová
Katalógové číslo: 347966 viac »
Ušetríte až 8,62 € z bežnej ceny 19,99
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,37
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Sám sebe architektom

Chystáte sa zrekonštruovať byt, prerobiť kuchyňu alebo len vymeniť závesy či nanovo vymaľovať? Pretože takáto "ozdravná kúra" domova je pomerne veľkým zásahom do rodinnej peňaženky aj do chodu domácnosti, každá dobrá rada je drahá.
Výpravná kniha Sám sebe architektom, ktorej autorkou je skúsená architektka Veronika Haroldová, má ambíciu stať sa užitočným sprievodcom svetom interiérového dizajnu a pomocníkom, kde nájdete odpovede na všetky otázky spojené so zariaďovaním obytných priestorov. Na príkladoch z praxe sa zoznámite s hlavnými metódami práce bytového dizajnéra a získate konkrétne rady ohľadne koncepčného a funkčného riešenia priestoru, zariaďovania interiéru a jeho dotvorenia nábytkovými solitérmi a doplnkami.
Kniha podrobne vysvetľuje napríklad význam svetla v interiéri, pôsobenie materiálov, farieb, tvarov a proporcií až po vplyv najmenšieho obrázka či sviečky. Jednotlivé témy sú doplnené nápaditými praktickými tipmi, názornými pôdorysmi a bohato ilustrované atraktívnymi fotografiami.

Kniha Veroniky Haroldovej, bytovej dizajnérky s viac ako dvadsaťročnou praxou, čitateľa prevedie inšpiratívnou cestou od základného konceptu až po finálny návrh interiéru a pomôže mu, aby sa - aspoň na chvíľu - stal sám sebe architektom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
347966
Názov
Sám sebe architektom
EAN/ISBN
9788074517464
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Veronika Haroldová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
256
Rozmer
210×297 mm
Hmotnosť
0,80
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
43%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sám sebe architektom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.