Zázrak na počkanie

Otvorte sa svojim snom a začnite žiť život, po akom ste vždy túžili

Gabrielle Bernsteinová

SVK Slovensky MOTÝĽ2018/11

Kniha: Zázrak na počkanie - Otvorte sa svojim snom a začnite žiť život, po akom ste vždy túžili - 1. vydanie - Gabrielle Bernsteinová
Katalógové číslo: 347837 viac »
3,37

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zázrak na počkanie

Otvorte sa svojim snom a začnite žiť život, po akom ste vždy túžili

Otvorte sa svojim snom a začnite žiť život po akom ste vždy túžili. 

TÚŽITE SI VYTVORIŤ ŽIVOT, O AKOM STE VŽDY SNÍVALI? 

Gabrielle Bernsteinová, autorka medzinárodného bestselleru Vesmír vám kryje chrbát, vám na stránkach tejto knihy prezradí, ako sa jej podarilo jednoduchým spôsobom vytvoriť si život plný zázračných okamihov. Či už vás trápia vzťahy, financie, alebo nezdravý vzťah k vlastnému telu, Gabrielle vám ukáže, že jemnými zmenami vo vnímaní môžete naplniť svoj každodenný život vďačnosťou, láskou, odpustením a... zázrakmi. V kapitolách venovaných rôznym oblastiam života prepája esenciu budhistickej múdrosti a metafyzických náuk, silu jednoduchej meditácie, ktorú zvládnu aj tí, ktorí ešte nikdy nemeditovali, a láskyplnej vedomej vnímavosti. Je až neuveriteľné, ako málo stačí na to, aby ste si vytvorili život, po akom ste vždy túžili. Nechajte sa viesť svetoznámou koučkou a duchovnou aktivistkou novej generácie a objavte, že zázraky sú tu aj pre vás... a dokonca na počkanie. 

Gabrielle Bernsteinová je autorkou šiestich medzinárodných bestsellerov, certifikovanou učiteľkou Kundalini jogy a meditácií. Oprah Winfreyová ju označila za novú autoritu v oblasti myslenia. Po celom svete má milióny fanúšikov a svoju podporu jej verejne prejavili aj Wayne Dyer či Luise Hayová. Vo vydavateľstve Motýľ vyšiel autorke román Vesmír vám kryje chrbát.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
347837
Názov
Zázrak na počkanie
Podnázov
Otvorte sa svojim snom a začnite žiť život, po ako
EAN/ISBN
9788081641718
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Gabrielle Bernsteinová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
264
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zázrak na počkanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.