Zlatá vstupenka do nového života

Brendon Burchard

SVK Slovensky MOTÝĽ2018/11

Kniha: Zlatá vstupenka do nového života - 1. vydanie - Brendon Burchard
Čarovný príbeh od svetovo najúspešnejšieho motivátora a kouča
Katalógové číslo: 347495 viac »
Ušetríte až 1,61 € z bežnej ceny 5,90
A navyše získate 4 vernostné body
4,29
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Zlatá vstupenka do nového života

„Silný príbeh o láske, strate a vykúpení, ktorý rozochveje srdcia svojich čitateľov. Brendon Burchard týmto príbehom stvoril niečo večné.“ Jack Canfield, spoluautor série Slepačia polievka pre dušu 

Čo by ste urobili, keby ste jedného dňa dostali zlatú vstupenku, ktorá by vám otvorila dvere do úplne nového a oveľa šťastnejšieho života? 

Mary leží na pokraji smrti v nemocnici. Keď sa k nej konečne dostane jej snúbenec, odovzdá mu malú obálku a požiada ho, aby ju odniesol do opusteného lunaparku a odovzdal ju jej bratovi. Má to však malý háčik – Marin brat je už niekoľko rokov mŕtvy. Záhadou zostáva aj obsah obálky. Marin snúbenec vôbec netuší, že sa v nej skrýva zlatá vstupenka, ktorá má byť aj jeho druhou šancou na život. Po jeho príchode opustený lunapark zrazu ožíva a vťahuje mladého muža do svojho mystického sveta kúzel, zabudnutých príbehov, lásky a odpustenia. Prostredníctvom tajuplných postáv mu ukazuje, ako sa vymaniť z pút vlastnej minulosti tak, aby bol schopný tešiť sa z prítomnosti a darov, ktoré naňho ešte čakajú. 

ZLATÁ VSTUPENKA je čarovný príbeh o osobnom raste a zmene z pera svetoznámeho motivátora a kouča Brendona Burcharda, ktorý sa stane inšpiráciou pre každého, kto si z hĺbky srdca praje vkročiť do novej a šťastnejšej etapy svojho života. 

BRENDON BURCHARD je často označovaný ako „jeden z najúspešnejších online koučov v histórii“. Len na facebooku ho sleduje 5 miliónov fanúšikov. Za posledný rok si jeho videá pozrelo viac ako 50 miliónov ľudí a jeho on-line kurzy doteraz absolvoval milión študentov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
347495
Názov
Zlatá vstupenka do nového života
EAN/ISBN
9788081641732
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Brendon Burchard
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
240
Rozmer
135×205 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zlatá vstupenka do nového života zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.