Navždy spolu

Alexa Rileyová

SVK Slovensky IKAR2019/02

Kniha: Navždy spolu - 1. vydanie - Alexa Rileyová
Privinie si Jordan do svojho mužného náručia milovanú Jay?
Katalógové číslo: 347400 viac »
Séria kníh: Pre ňu všetko
Pre ňu všetko
Titul je zaradený v tejto sérii
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Navždy spolu

Ďalší román od bestsellerovej autorky, v ktorom budete držať päste hlavným hrdinom v ich príbehu lásky, o ktorej každý sníva a ktorá prinesie dvojici nekonečné šťastie, po ktorom všetci túžia.

Jordan Chen je členom bezpečnostného tímu spoločnosti Osbourne. Dozerá na bezpečnosť v technologickom oddelení spoločnosti, svedomito si vykonáva svoju prácu, ktorej je plne oddaný a s nikým v práci sa príliš nekontaktuje. Je to introvert, ktorý veľmi nerád na seba upozorňuje. Všetko sa však zmení, keď stretne krásnu Jay a jeho pokojný a samotársky život sa mu už nezdá tak dokonalý. Začína si uvedomovať, že potrebuje viac než len prácu vo svojom živote. Potrebuje Jay.

Workoholička až do špiku kostí Jay Rosová pracuje ako asistentka Milesa Osbourna. Vo svojom živote upnutom na prácu nestretla veľa mužov. S úsmevom hľadí do očí svojich nepriateľov, aby v práci dosiahla to, čo potrebuje. Jej citový život je však prázdny. Úspechy v práci nemôžu zaplátať prázdno v srdci. Vo firme nepozná veľa ľudí a tak sa poteší, keď tajomný bezpečnostný expert jej nečakane ponúkne priateľstvo. Prekvapujúce a lichotivé pre ňu. A aj vzrušujúce...

Spoločnosť tak silná a úspešná ako je Osbourne, má však aj mocných a nebezpečných nepriateľov. Keď sa Jay stane ich terčom, Jordan si uvedomí, že neexistuje nič na svete, čo by neurobil pre záchranu svojej milovanej.

Z anglického originálu Claimed (Carina Press by arrangement with Harlequin Books S.A., Ontario 2018) preložila Miriam Ghaniová.

© 2019 Literama

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
347400
Názov
Navždy spolu
EAN/ISBN
9788055165271
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Alexa Rileyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/02
Rozsah
240
Rozmer
200×125×23 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Navždy spolu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.