Gastrolove (ne)učebnica

O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii

Simona Budinská

SVK Slovensky Vydavateľ: Bprom s.r.o.2018/11

Kniha: Gastrolove (ne)učebnica - O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii - Simona Budinská
Katalógové číslo: 347138 viac »
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Gastrolove (ne)učebnica

O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii

Učebnica, po akej túži každý študent! Mladý, či starší. Motivačné a praktické rozhovory s profesionálmi zaobalené do hravej grafiky s krásnymi fotkami - to je štýl obľúbeného portálu Kávičkári.sk, ktorý sa snaží jeho šéfredaktorka pretaviť i do svojej novej knihy (ne)učebnica Gastrolove. Čitatelia si v nej nájdu množstvo informácií, ktoré by inak v praxi postrádali- od etikety, kávy, dokonalého konceptu, cenotvorby, či personalistiky. Napriek tomu, že úroveň gastronómie na Slovensku rastie, služby zaostávajú. Zlyháva ľudský faktor. Projektom Gastrolove by sme chceli naštartovať študentov, ale aj začínajúcich podnikateľov v oblasti gastronómie a radi by sme im na pozitívnych príkladoch ukázali, ako sa dá s láskou žiť a prežiť v gastronómií. Pretože gastronómia je najmä o láske. Moderná gastronómia si totiž vyžaduje omnoho viac úsilia, než len dobrý priestor a chutné jedlo. Je to vyvážená kompozícia prvkov, ktoré niekedy zistíte za roky praxe. Kniha je určená študentom stredných hotelových škôl, vysokých škôl a (nielen) začínajúcim podnikateľom. Jednoducho tým, ktorí cítia, že do tejto krásnej oblasti patria a radi by v nej uspeli.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
347138
Názov
Gastrolove (ne)učebnica
Podnázov
O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii
EAN/ISBN
9788097318000
Forma
Pevná
Autor
Simona Budinská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
166
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,41
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Gastrolove (ne)učebnica zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.