Balíček šťastia: Malá kniha hygge + Malá kniha lykke

Dánske umenie šťastného života / Dánska túžba po šťastnom živote

Meik Wiking

SVK Slovensky LUKA2018

Kniha: Balíček šťastia: Malá kniha hygge + Malá kniha lykke - Dánske umenie šťastného života / Dánska túžba po šťastnom živote - Meik Wiking
Katalógové číslo: 346795 viac »
22,47

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Balíček šťastia: Malá kniha hygge + Malá kniha lykke

Dánske umenie šťastného života / Dánska túžba po šťastnom živote

Doprajte si dvojitú dávku šťastia v jednom darčekovom balení! Dve knihy Meika Wikinga, riaditeľa Inštitútu pre výskum šťastia v Kodani vás naučia, ako si dopriať pohodu a chvíle šťastia na dánsky spôsob hygge ako aj to, čo znamená šťastie v rôznych kútoch sveta. Malá kniha hygge je bibliou populárneho dánskeho životného štýlu. Prezrádza, prečo sú Dáni najšťastnejším národom na svete a prináša praktické a jednoduché rady, ako zažívať viac radosti a plnými dúškami si užívať chvíle pohody na dánsky spôsob hygge od ideálneho osvetlenia vášho domova, cez príjemný čas strávený s vašimi najbližšími až po osvedčené chutné hygge recepty. Malá kniha lykke je výnimočným sprievodcom po najrôznejších kútoch planéty. Ako čerpajú šťastie z rodinných, priateľských či susedských vzťahov Argentínci? Ako trávia voľný čas Mexičania? A koľko šťastia pridávajú do varenia Francúzi? Meik Wiking sa dlhodobo venuje skúmaniu šťastia a rôznych jeho podôb. Jeho dve knihy o šťastí teraz môžete teraz mať vy a vaši blízki v peknom darčekovom balení.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346795
Názov
Balíček šťastia: Malá kniha hygge + Malá kniha lyk
Podnázov
Dánske umenie šťastného života / Dánska túžba po š
EAN/ISBN
8588007277080
Forma
Pevná
Autor
Meik Wiking
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
576
Rozmer
132×183
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Balíček šťastia: Malá kniha hygge + Malá kniha lykke zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.