Finding My Virginity Môj druhý životopis

Môj druhý životopis

Richard Branson

SVK Slovensky Eastone2018/10

Kniha: Finding My Virginity Môj druhý životopis - Môj druhý životopis - Richard Branson
Katalógové číslo: 346517 viac »
Ušetríte až 7,30 € z bežnej ceny 27,99
A navyše získate 20 vernostných bodov
20,69
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Finding My Virginity Môj druhý životopis

Môj druhý životopis

Svoj druhý životopis začína Richard Branson tam, kde skončil svoj prvý, na počiatku nového milénia, v roku 1999. V knihe Finding My Virginity sprevádza čitateľa expanziou leteckých spoločností skupiny Virgin na všetky kontinenty, ich bojmi o možnosti lietať na významné medzinárodné letiská, opisom nezlomného odhodlania udržať si licenciu na prevádzku hlavných britských železničných tratí či spomienkami na vstup skupiny Virgin do nových podnikateľských sfér – bankovníctva, mobilného telefonovania a súkromných letov do vesmíru.
Pyšne opisuje svoje podnikateľské, dobročinné aj rodičovské úspechy, nevyhýba sa však ani nepríjemným témam, ktoré sa dostali do centra záujmu médií aj verejnosti. Vracia sa k havárii prvého raketoplánu spoločnosti Virgin Galactic, k nehode vlakovej súpravy Virgin Trains aj k ničivému požiaru na Neckerovom ostrove v čase, keď tam bola celá jeho rodina. Vyjadruje sa k svojim vzťahom s politikmi, či už ide o Nelsona Mandelu, Davida Camerona, Baracka Obamu, alebo Donalda Trumpa.
Vysvetľuje dôvody svojej angažovanosti v bojoch proti drogám, klimatickým zmenám a vojnovým konfliktom, vracia sa aj k niektorým dôležitým súdnym sporom či nevydareným podnikateľským pokusom. Autor dopĺňa knihu o množstvo fotografií a nevšedný zoznam 76 situácií, pri ktorých mohol prísť o život.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346517
Názov
Finding My Virginity Môj druhý životopis
Podnázov
Môj druhý životopis
EAN/ISBN
9788081093616
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Richard Branson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
584
Rozmer
155×225 mm
Hmotnosť
1,02
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Finding My Virginity Môj druhý životopis zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.