Prezident je nezvestný + Motivačný zápisník

Najlepší špionážny triler desaťročia

Bill Clinton James Patterson

SVK Slovensky IKAR2018/11

Kniha: Prezident je nezvestný + Motivačný zápisník - Najlepší špionážny triler desaťročia - 1. vydanie - Bill Clinton, James Patterson
Katalógové číslo: 346350 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prezident je nezvestný + Motivačný zápisník

Najlepší špionážny triler desaťročia

V Bielom dome zasadá Osobitný výbor Snemovne reprezentantov. Na programe je vypočúvanie prezidenta Spojených štátov Jonathan Duncana pre podozrenie zo zneužitia právomocí, čo Ústavnoprávnemu výboru Snemovne má stačiť na začatie procedúry ústavnej žaloby prezidenta, impeachmentu. Zatiaľ len simulované...

Situácia je zložitá, hrozba terorizmu reálna, mocichtiví oponenti prezidenta a jeho strany sa nezastavia pred ničím. Národ zachváti neistota a strach. Šepká sa o kyberterorizme, špionáži a vlastizradcovi v americkej vláde.

Podozrenie padne aj na prezidenta, ktorý sa rozhodne konať. Odmietne ochranku, vyberie sa na tajné stretnutie a odrazu sa stratí z dohľadu verejnosti. Prezident je nezvestný!

Tri vzrušujúce dni v živote amerického prezidenta vrhajú svetlo na vnútorné fungovanie a slabosti Spojených štátov. Je to príbeh o obrovskom nebezpečenstve, ktoré ohrozuje nielen Biely dom a Wall Street, ale celú Ameriku. Vďaka informáciám, ktorými môže disponovať len bývalý hlavný veliteľ ozbrojených síl, román disponuje množstvom dôverných informáciami a napínavých zvratov.

Z anglického originálu The President is Missing (Little, Brown and Company, Hachette Book Group, Alfred A. Knopf, Penguin Random House, New York 2018) preložil Peter Tkačenko.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346350
Názov
Prezident je nezvestný + Motivačný zápisník
Podnázov
Najlepší špionážny triler desaťročia
EAN/ISBN
9788055164410-K
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Bill Clinton, James Patterson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
472
Rozmer
227×145×41 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prezident je nezvestný + Motivačný zápisník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.