Stále som to ja + Motivačný zápisník

Jojo Moyesová

SVK Slovensky IKAR2018/10

Kniha: Stále som to ja + Motivačný zápisník - 1. vydanie - Jojo Moyesová
Od autorky bestsellera Predtým, ako som ťa poznala
Katalógové číslo: 346341 viac »
Séria kníh: Predtým ako som ťa poznala
Predtým ako som ťa poznala
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stále som to ja + Motivačný zápisník

Bestsellerová autorka Jojo Moyes je tu opäť s ikonickou hlavnou hrdinkou zo svetových bestsellerov Predtým ako som ťa poznala, ktorý sa dočkal aj filmového spracovania, a Čo bolo potom. Prečítajte si zábavný, romantický ale aj dojímavý príbeh Lou ako sa snaží zistiť, kým vlastne je a akou vždy chcela byť a ako sa jej darí žiť a dúfa v svetlé zajtrajšky.

Louisa Clarková prichádza do New Yorku, aby začala nový život. Verí, že jej odchod za dobrodružstvom sa dá skĺbiť so vzťahom s mužom, od ktorého ju delia tisícky kilometrov. Vkročí do sveta superboháčov. Dostane zamestnanie v prepychovom dome na Piatej avenue ako asistentka druhej a mladej manželky boháča Leonarda Gopnika. Louisa je odhodlaná zo svojej novej skúsenosti vyťažiť čo najviac a tak sa úplne vrhne do práce a aj do života v New Yorku. Náplňou jej práce je pomáhať domácej panej s každodennými povinnosťami.

Ako postupne preniká do vyššej spoločnosti, do zatiaľ nepoznaného sveta smotánky, stretne tam muža, ktorý jej bolestne pripomenie minulosť. Zrazu sa Louisa ocitá v situácii, keď si musí položiť otázku: kto je Louisa Clarková?

Nájde silu a odvahu nasledovať svoje srdce?

Z anglického originálu Still Me (Michael Joseph, UK 2018) preložila Tamara Chovanová.

© Literama 2018

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346341
Názov
Stále som to ja + Motivačný zápisník
EAN/ISBN
9788055161808-K
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jojo Moyesová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
424
Rozmer
227×145×37 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Poviem vám, čo si myslím o žiarlivosti. Nie je to pekná vlastnosť. A vaše racionálne ja to dobre vie. Vy nie ste žiarlivá! Také ženy sú hrozné! A nemá to zmysel! Ak sa niekomu páčite, zostane vám verný. Ak sa mu nepáčite natoľko, aby vám zostal verný, nestojí za to. To dobre viete. Ste rozumná, zrelá dvadsaťosemročná žena. Čítali ste poradenské články. Videli ste Dr. Phila.

Ale keď žijete vyše päťtisíc kilometrov od svojho krásneho, milého, sexi frajera záchranára a on má práve novú partnerku, ktorá hovorí aj vyzerá ako Pussy Galoreová – a tá žena trávi aspoň dvanásť hodín denne v tesnej blízkosti muža, ktorého milujete, muža, ktorý sa priznal, aké ťažké je fyzické odlúčenie, potom vaše racionálne ja rázne zašliapne obrovské hnusné iracionálne ja.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Stále som to ja + Motivačný zápisník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.