Ničnever - Pozoruhodné skúšky Morrigan Crowovej + Motivačný zápisník

Ak zlyhá, kliatbe sa viac nevyhne

Jessica Townsendová

SVK Slovensky IKAR2018/10

Kniha: Ničnever - Pozoruhodné skúšky Morrigan Crowovej + Motivačný zápisník - Ak zlyhá, kliatbe sa viac nevyhne - 1. vydanie - Jessica Townsendová
Katalógové číslo: 346333 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ničnever - Pozoruhodné skúšky Morrigan Crowovej + Motivačný zápisník

Ak zlyhá, kliatbe sa viac nevyhne

Nad Morrigan Crowovou visí kliatba. Narodila sa v deň Zvečerenia, a preto ju obviňujú zo všetkého zlého, čo sa stalo, od krupobitia po infarkty. Čo je však najhoršie, podľa kliatby je odsúdená na záhubu a zomrie o polnoci po dovŕšení jedenásteho roku života.

Kým Morrigan odovzdane čaká na svoj osud, objaví sa pozoruhodný neznámy muž Jupiter North. Unesie ju do tajného magického mesta zvaného Ničnever, čím ju zachráni pred prenasledovateľmi – tieňovými jazdcami a poľovníckymi psami z čierneho dymu. Morrigan sa ešte dozvie, že Jupiter si ju vybral ako uchádzačku o miesto v najprestížnejšej organizácii v meste – v Spolku výnimočných. Aby doň vstúpila, musí podstúpiť štyri ťažké a nebezpečné skúšky. Súperiť pritom bude so stovkami iných detí, pričom každé sa pýši extrémnym nadaním. Morrigan však žiaden talent nemá. Ak chce zostať v bezpečí Ničneveru, musí nájsť spôsob, ako uspieť. A to rýchlo. Inak jej nezostane nič iné, len opustiť mesto a čeliť neblahému osudu.

Z anglického originálu Nevermoor – The Trials of Morrigan Crow (Littl, Brown and Company, New York 2017) preložil Martin Štulrajter.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346333
Názov
Ničnever - Pozoruhodné skúšky Morrigan Crowovej +
Podnázov
Ak zlyhá, kliatbe sa viac nevyhne
EAN/ISBN
9788055159003-K
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jessica Townsendová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
352
Rozmer
200×125×32 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ničnever - Pozoruhodné skúšky Morrigan Crowovej + Motivačný zápisník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.