My verzus vy + Motivačný zápisník

Fredrik Backman

SVK Slovensky IKAR2018/10

Kniha: My verzus vy + Motivačný zápisník - 1. vydanie - Fredrik Backman
Katalógové číslo: 346331 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: My verzus vy + Motivačný zápisník

Niekedy je ohromne jednoduché vyvolať v ľuďoch vzájomnú nenávisť, až sa zdá nepochopiteľné, že robia aj niečo iné.

Medveďovcami otriasla tragická udalosť a od tých čias tu má každý maslo na hlave. Lebo niekedy aj čestní ľudia robia hrozné veci v dobrej viere, že si iba chránia svojich najmilších. V nasledujúcich mesiacoch najlepšie kamarátky Maya a Ana pokúšajú uniknúť z reality, čo ich obklopuje. Lenže nič sa nedarí, ako dúfali.

Rivalita medzi Medveďovcami a susednou Zubrovkou sa mení na šialený boj o peniaze, moc a prežitie. Vrcholí na hokejovom zápase medzi miestnymi tímami. Zároveň vypláva na povrch najväčšie tajomstvo jedného mladého hráča a spoločnosť je opäť donútená zaujať stanovisko. Neskôr budú všetci hovoriť, že práve v tom roku do Medveďoviec prišlo násilie, ale to je lož. Násilie tam už jestvovalo.

Kniha Fredrika Backamana My verzus vy, voľné pokračovanie Medveďoviec, ponúka pôsobivý opis pohnutých ľudských osudov a vzťahov v malom meste hlboko v lesoch. Je to príbeh o lojálnosti, priateľstve a láske, ktorá je rozhodujúca.

Zo švédskeho originálu Vi mot er (Bokf?rlaget Forum, Stockholm 2017) preložila Mária Bratová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346331
Názov
My verzus vy + Motivačný zápisník
EAN/ISBN
9788055163987-K
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Fredrik Backman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
464
Rozmer
227×145×40 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Pre človeka je najhoršie poznanie, že závisí od iných, že jeho život ovplyvňuje ich konanie. A nejde iba o ľudí, ktorých si sami vyberieme, ktorých máme radi, ale aj o vás ostatných. O idiotov. O vás, ktorí sa predbiehate v rade, ktorí neviete poriadne šoférovať, milujete hlúpe televízne seriály, v reštaurácii sa bavíte nahlas, ako keby ste tam boli sami, o vaše decká, ktoré už v škôlke podchvíľou nakazia chrípkou všetky ostatné. O vás, ktorí parkujete nakrivo, pripravujete nás o prácu a volíte nesprávnu stranu. Lebo aj vy máte vplyv na náš život, na každú sekundu.

Panebože, ako vás za to nenávidíme!

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
My verzus vy + Motivačný zápisník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.