Čo sa dá robiť, keď prší

Marissa Stapleyová

SVK Slovensky IKAR2019/04

Kniha: Čo sa dá robiť, keď prší - 1. vydanie - Marissa Stapleyová
Môže pravda vzkriesiť lásku, ktorú osud rozdelil?
Katalógové číslo: 346131 viac »
9,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čo sa dá robiť, keď prší

Mae Summersová má milujúceho snúbenca Petra, prácu v jeho prosperujúcej spoločnosti a nádherný byt v centre New Yorku. V jedno ráno sa však jej dokonalý život rozsype na kúsky. Peter zmizne, zanechá iba čudný odkaz, a Mae s hrôzou zistí, že snúbencovo podnikanie bol bezohľadný podvod.

Jediné miesto, kam sa Mae môže uchýliť, je hostinec jej starých rodičov v Alexandria Bay, turistickom mestečku v severnej časti štátu New York. Lenže ani tam nie je všetko v poriadku. Maina stará mama bojuje s demenciou, a keď sa nechtiac preriekne a vyzradí hrozné tajomstvo, manžel sa od nej odvráti a na staré kolená ju opustí.

Mae v mestečku nečakane narazí na svojho najlepšieho priateľa z detstva. Z Gabriela, jej prvej lásky, sa stal príťažlivý muž, no dávne traumy, s ktorými sa nevie vyrovnať, ho prenasledujú dodnes. Mainmu šťastiu stoja v ceste dlhoročné tajomstvá.

Domov je tam, kde je naše srdce, a občas treba veľkú dávku lásky, odpustenia a vôle, aby sa staré rany zacelili.

Z anglického originálu Things To Do When It's Raining (Simon & Schuster Canada, a Division of Simon & Schuster, Inc., Toronto 2018) preložila Zdenka Buntová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346131
Názov
Čo sa dá robiť, keď prší
EAN/ISBN
9788055166056
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Marissa Stapleyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/04
Rozsah
288
Rozmer
200×125×24 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Legenda hovorí, že Irokézi každú jar schádzali k brehom zátoky a kúpali sa – najradšej v daždi –, pretože verili, že ich to vylieči zo zimných neduhov. Ak prší, choďte si zaplávať. Prečo nie? Mokrému dážď neublíži. (Mama mi kázala dopísať, že v búrke sa kúpať nesmie, ale to vie hádam každý, či nie?)

Peter rozháňal stiesnenú atmosféru prehnanou veselosťou. „Toto je moja žena,“ predstavil Mae Jonovi. „Teda budúca. Vo firme má na starosti marketing.“ Moja žena… tie dve slová Mae milovala. Videla v nich prísľub, že nebude zomierať sama, čo je opodstatnená obava, ak vaši jediní žijúci príbuzní (prinajmenšom tí, ktorých poznala) prekročili prah osemdesiatky. „Chceš mať deti?“ odvážila sa nadškrtnúť, keď už s Petrom chodila dostatočne dlho. Bála sa odpovede: veľa mužov po deťoch vôbec netúži a trvajú na tom, až kým nie je neskoro – a potom si urobia deti so ženami, ktoré nie sú ochotné čakať tak dlho, kým neprídu o plodnosť. „Pravdaže chcem,“ odvetil. „Hlúpa otázka.“  

Predstavila si, ako bude Jona s Mattie pozývať na večere, pozerala Jorji do očí a modlila sa za Mattino vyliečenie, aby sa jej dcéra nemusela po zvyšok života prehŕňať v spomienkach na mamu plná strachu, že jedného dňa načisto vyblednú. Predstavovala si, ako sa Jorja hráva s jej budúcimi deťmi. Vysnívala si dokonalý svet.

 A teraz nevládala Jonovi pozrieť do očí.


Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Anna Drábová
30.04.2019 13:41:17

Veľmi zaujímavé čítanie do ktorého som sa vžila ako keby som to ja sama prežívala. Odporúčam prečítať aj ostatným čitateľom.