Každý rok má svoj príbeh, tento bude ešte lepší

Motivačný diár 2019

Lucy Pug

SVK Slovensky TATRAN2018/11

Kniha: Každý rok má svoj príbeh, tento bude ešte lepší - Motivačný diár 2019 - 1. vydanie - Lucy Pug
Katalógové číslo: 346000 viac »
Ušetríte až 2,70 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,20
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Každý rok má svoj príbeh, tento bude ešte lepší

Motivačný diár 2019

Ahojte, tu je Lucka. Predstavujem vám svoj už druhý diár, v ktorom nájdete aj kúsok mňa. Nech vás sprevádza životom, na cestách, je neustále s vami a zažijete s ním veľa dobrodružstiev. Nezabudnite ich s ním zdieľať, pretože každý rok má svoj príbeh a tento bude ešte lepší. 

Lucy Pug pripravila pre vás aj tento rok motivačný diár s príznačným názvom Každý rok má svoj príbeh, tento bude ešte lepší. Povzbudenie a prísľub neopakovateľného roka 2019 závisí len pod vás, hoci niekedy prídu dni, keď neviete ako ďalej. Doprajte si chvíľu, ktorá ulahodí vašej pohodlnosti a na chvíľu vypnite. A potom sa vráťte k povinnostiam a rozdeľte si týždne na úlohy, poznámky a najmä dôležité veci, na ktoré by ste nemali zabudnúť. Diár sa stane vaším malým svedomím, nerozlučným spoločníkom, poradcom pri rýchlych a chutných receptoch na párty, expertom na zdravú výživu a míňanie. Ak sa mu zveríte so svojimi najväčšími cieľmi, na Silvestra vám jednoznačne odpovie. Vštepte si do pamäti rituály šťastných ľudí a objavte vlastnú cestu. 

Príslovia a výroky známych ľudí roztrúsené v diári vám umožnia chvíľu meditovať a popremýšľať o ich odkazoch. Buďte úprimní k sebe aj k svojmu mesačnému plánu, aby ste lepšie spoznali sami seba. Urobte si poriadok nielen vo svojom šatníku, ale aj vo svojom vnútri, aby ste prejavili vďačnosť tým pravým ľuďom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346000
Názov
Každý rok má svoj príbeh, tento bude ešte lepší
Podnázov
Motivačný diár 2019
EAN/ISBN
9788022209724
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Lucy Pug
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
176
Rozmer
140×204
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Každý rok má svoj príbeh, tento bude ešte lepší zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.