Uväznená

Kniha: Uväznená - 1. vydanie - Evelin Cabániková Červienková
Katalógové číslo: 345875 viac »
Ušetríte až 0,15 € z bežnej ceny 4,38
A navyše získate 4 vernostné body
4,23
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Uväznená

Ďalší skutočný príbeh z pera bývalej „Eviťáčky“. Pod menom Eva „Evelin“ Červienková jej vyšli tituly Melónová aféra, Luxusný prešľap a Ďalšia, prosím, z ktorým sa stali bestsellery.

Novinka Uväznená vychádza po troch rokoch v novom vydavateľstve a vydáva ju pod menom Evelin Cabániková.

Príbeh o Slovenke, ktorá sa „vďaka“ pašovaniu drog dostala do Srbského väzenia, kde si odsedela trojročný trest. Výpoveď o tom, že za múrmi je to oveľa drsnejšie a desivejšie, než si dokážeme predstaviť...

V živote sa dejú veci a veci. Veci, také tie bežné, každodenné. Maličkosti, stereotypy. Zabehnuté koľaje, nalinajkované povinnosti. Prežívanie zo dňa na deň. V kolobehu. Bez impulzov a vzrušenia. A potom sú tu veci, také tie, čo ovplyvnia celý váš život. Doterajší, aj ten nasledujúci. Veci, ktoré vznikli zo série zlých rozhodnutí. Alebo možno nesprávnych. Lebo nie vždy to čo je zlé, je nesprávne. Závisí od okolností. Od situácie. Od akcie a reakcie. A od toho, ako sa k tomu postavíte. A kto sa postaví za vás. A presne o tom je tento príbeh.

Príbeh, ktorý sa naozaj stal. O žene, ktorá po troch rokoch nabrala silu a odhodlanie, vyrozprávať svoj príbeh svetu. Nikdy neprestávaj veriť svojej pravde. Aj keď sa ti všetci otočia chrbtom a nechajú ťa stáť pred problémom samu, zdvihni hrdo hlavu a nasaď úsmev. Dokáž všetkým, ako veľmi sa mýlili, keď ti neverili. Aj o tom je tento príbeh.... O žene, ktorá sa odrazu rozhodla vymeniť stereotypné prežívanie za niečo nové, nepoznané, lákavé a zahalené rúškom tajomstva. Príbeh o tom, ako ostala úplne sama, keď sa všetko zosypalo. O tom, ako si to všetko odniesla aj za druhých, lebo sa tak sama rozhodla. Rozhodla sa chrániť druhých, aby ochránila svoju rodinu. Vzala na seba všetku vinu za niečo, za čo nemohla. Odpykala si trest v srbskej ženskej väznici a dnes sa rozhodla prehovoriť. Po rokoch, pretože cítila, že sa s tým všetkým už zmierila. A vyrovnala.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
345875
Názov
Uväznená
EAN/ISBN
9788089950133
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Evelin Cabániková Červienková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
336
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Uväznená zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.