Budinka

Mrcha, kretén a vynálezca

Tomáš Najt

SVK Slovensky AB - KONZULT2018/10

Kniha: Budinka - Mrcha, kretén a vynálezca - 1. vydanie - Tomáš Najt
Katalógové číslo: 344830 viac »
Ušetríte až 0,57 € z bežnej ceny 5,00
A navyše získate 4 vernostné body
4,43
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Budinka

Mrcha, kretén a vynálezca

Internetová zoznamka, facebook, či internet samé o sebe sú skvelými komunikačnými nástrojmi. Ich výhody ale zatieňujú prípady ľudí, ktorých dohnali až k šialenstvu. Ľudí, ktorí prišli o svoje životy pre svoju dôverčivosť, alebo len mali smolu, že na druhom konci linky natrafili na pomätenú myseľ. 

Peter a Adam sa nikdy predtým nepoznali a v bežnom živote by na seba možno nikdy nenatrafili. Pasca nachystaná v internetovom priestore pre kohokoľvek, kto mohol byť ľahkou korisťou, ich obidvoch priviedla do Budinky. Tichej dedinky pánu Bohu za chrbtom. Tak ďaleko za chrbtom, že mu vo výhľade na to, čo sa tu odohráva, clonia nielen blízke hory ale aj hrubé múry domu hrôzy. Ani jeden z nich netuší, že má byť bábkou v podivnej hre šialených súrodencov. Tí žijú v chorobnej predstave, že ich ruky sú čisté. 

Príbeh boja o holý život pár metrov pod niekoho podlahou je o zúfalstve a takmer nulovej šanci na záchranu. Bez zbraní a bez jedla, kde falošnou podmienkou oslobodenia jedného z nich malo byť zabitie toho druhého. Väznitelia však nepočítali s tým, že z Adama a Petra sa stanú priatelia odhodlaní prežiť.

Budinka je temný triler inšpirovaný sociálnymi sieťami, chorobným zdieľaním a klikaním na príspevky v nich, ktorý poukazuje na nebezpečné internetové prostredie, hoci sa takmer vôbec neodohráva na internete.

Autor knihu napísal na smartfóne. Ide o prvú tlačenú knihu, ktorá takto vznikla, na Slovensku. Spôsobom vzniku upozorňuje na uponáhľanosť doby, kedy si dnes človek môže nájsť čas na písanie naozaj len v čase "voľna". Napríklad počas cestovania z práce a do práce. 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
344830
Názov
Budinka
Podnázov
Mrcha, kretén a vynálezca
EAN/ISBN
9788080792732
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tomáš Najt
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
256
Rozmer
130×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Budinka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.