Prípad pelikán 3.vyd.

John Grisham

SVK Slovensky IKAR

Kniha: Prípad pelikán 3.vyd. - 3. vydanie - John Grisham
Katalógové číslo: 344810 viac »
9,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prípad pelikán 3.vyd.

V jednu noc zavraždili vo Washingtone dvoch sudcov Najvyššieho súdu. Odlišné metódy naznačujú, že vraždy spolu nesúvisia a vzhľadom na všeobecné nepokoje v súvislosti s článkom č. 5 ústavy USA, mohla tento drastický čin spáchať ktorákoľvek organizácia či rozzúrený jednotlivec. FBI si kladie otázku: Po ktorej stope ísť? Krásnu, šarmantnú a ambicióznu študentku práva v New Orleanse Darby Shawovú prípad zaujme a na popud svojho profesora a zároveň milenca sa doň pustí s maximálnym nasadením. Skúma a analyzuje množstvo procesov, ktoré majú skončiť pred Najvyšším súdom. O jednom z nich napíše správu pod názvom Prípad pelikán. Správa sa zhodou okolností dostane do FBI a odtiaľ do Bieleho domu, kde spôsobí prekvapujúcu nervozitu. Okrem Bieleho domu znepokojí aj i mnohých iných, ktorí rozpútajú zúrivé vražedné akcie a sústredia sa najmä na Darby, z ktorej sa stáva štvanec ? ohrozuje život každému, s kým sa spojí. Vzrušujúci a dráždivý príbeh svojou adresnosťou a zacielením na najvyššie postavených ľudí v USA bol úspešne sfilmovaný v roku 1993. V hlavných úlohách sa predstavili Julia Robertsová a Denzel Washington. Z anglického originálu The Pelican Brief (Random House, London 1992) preložila Jarmila Samcová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
344810
Názov
Prípad pelikán 3.vyd.
EAN/ISBN
9788055164441
Forma
Brožovaná
Poznámka
3. vydanie
Autor
John Grisham
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
368
Rozmer
200×125×21 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prípad pelikán 3.vyd. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.