I Can Academy Motivačný kalendár 2019

Zmeňte svoje myslenie a zmeníte svoj svet

SVK Slovensky I Can Academy2018

Kniha: I Can Academy Motivačný kalendár 2019 - Zmeňte svoje myslenie a zmeníte svoj svet
Katalógové číslo: 344668 viac »
2,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: I Can Academy Motivačný kalendár 2019

Zmeňte svoje myslenie a zmeníte svoj svet

Myšlienky, ktoré dlhodobo uchovávate vo svojej mysli, nakoniec určia, aké výsledky v živote dosiahnete. Preto, ak chcete zlepšiť svoje výsledky, musíte zmeniť svoj zaužívaný spôsob myslenia a pohľadu na svet. Na tomto základe funguje I Can Academy Motivačný kalendár 2019. Zmeňte svoje myšlienky a zmeníte svoj svet 12 tém rozdelených do 12 mesiacov Každý mesiac je venovaný inej téme, aby ste získali každodennú inšpiráciu v rôznych oblastiach života: nastavte sa na úspech, buďte sami sebou, pravidlá pre šťastný život, opustite zónu komfortu, spravte rozhodnutie... Citáty, ktoré vám pomôžu zmeniť myslenie Citáty sú v kalendári usporiadané tak, aby ste sa pri čítaní museli na ne sústrediť. Preto si ich ľahšie a lepšie zapamätáte. Každý deň si čítajte citáty na daný mesiac a postupne tak nastavíte svoju myseľ na nový spôsob myslenia a konania. Vytvorte si nové, prospešne zvyky Nestačí len myslieť, treba aj konať. Pomôže vám v tom zvyk mesiaca. Napíšte si ho do kalendára a odškrtnite dni, keď ste nový zvyk úspešne vykonali. Cieľ na nový mesiac Ak chcete skutočne napredovať, potom si napíšte cieľ mesiaca na vrch strany. Písaním zvýšite svoje šance, že cieľ dosiahnete a budete ho vidieť vždy, keď sa pozriete do kalendára. Nástenka vízií Ste vizuálny typ? Nalepte si do kalendára obrázok sna, ktorý vás inšpiruje a získate tak každodennú motiváciu. Čo v kalendári nájdete *Každý mesiac nové citáty usporiadané tak, aby spolu dávali ešte väčší zmysel ako samotné. *Miesto na sledovanie vašich nových prospešných zvykov. *Kalendár menín. *12 tém pre rôzne oblasti života *Miesto, kde si napíšete cieľ na každý mesiac. *Priestor na obrázok vášho cieľa.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
344668
Názov
I Can Academy Motivačný kalendár 2019
Podnázov
Zmeňte svoje myslenie a zmeníte svoj svet
EAN/ISBN
8588006151282
Forma
Špirálová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
14
Rozmer
298×420
Hmotnosť
0,23
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
I Can Academy Motivačný kalendár 2019 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.