Vlci zimy

Tyrell Johnson

CZE Česky Omega2018/09

Kniha: Vlci zimy - 1. vydanie - Tyrell Johnson
Katalógové číslo: 343004 viac »
Ušetríte až 2,43 € z bežnej ceny 21,95
A navyše získate 19 vernostných bodov
19,52
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Vlci zimy

Zapomeňte na staré dobré časy. Zapomeňte na léto. Zapomeňte na teplo. Zapomeňte na všechno, co není nutné k přežití.

Čtyřiadvacetiletá Lynn McBrideová si poté, co svět zasáhla nukleární válka a smrtící chřipková epidemie, prochází drsnou školou života. V nemilosrdném prostředí zasněženého kanadského Yukonu je pronásledovaná mučivými vzpomínkami na předchozí život. Spolu se svou rodinou je den co den nucena bojovat o přežití. Učí se stopovat, lovit a klást pasti. Její nejistá existence však jednoho dne utrpí ránu, když stíny starého světa doputují k její malé osadě v podobě záhadného cizince Jaxe. Ten rozpoutá řetězec událostí. Ty přimějí Lynn vydat se na dlouhou a strastiplnou cestu sněžnou pustinou na jejímž konci má naplnit svůj osud, o kterém by se jí nikdy ani nesnilo.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
343004
Názov
Vlci zimy
EAN/ISBN
9788075850737
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tyrell Johnson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/09
Rozsah
368
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,56
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
25.02.2019 14:25:06

Veľmi dobre napísaný postapokalyptický príbeh. Pútavý, atraktívny štýl, dej zasadený do atraktívneho prostredia Zeme, ktorá sa po šialenstve, ktoré rozpútalo nukleárnu vojnu, ponorila do krutej zimy. Okrem toho, Zem zasiahla aj chrípková epidémia, ktorá zdecimovala obyvateľstvo na hŕstky ľudí, ktorí sa snažili prežiť. Veľké mestá sú minulosťou, vymoženosti civilizácie sú len hmlistou spomienkou, ľudia sa boja ľudí a do toho skupina ľudí Imunita, ktorá sa neštíti spraviť čokoľvek neľudské, čo zakrýva vznešenými cieľmi. Kniha ma zaujala. Svet vlastne zničili arogantné vlády. Pripomínalo mi to súčasnú napätú situácia vo svete. Papaláši si posielajú cez pol zemegule arogantné odkazy, rušia zmluvy a dohody a ukazujú si, kto má väčšie svaly. Čo keď sa raz jeden z nich zle vyspí? Celý svet bude v háji. Nikoho nebudú zaujímať osudy miliónov ľudí. Dobre, veľmi dobre napísané. Pekné postavy. Nečakajte ich podrobné opisy zovňajškov. O ich charakteroch a postojoch sa dozviete cez ich konanie.