Papieroví duchovia

Julia Heaberlinová

SVK Slovensky Lindeni2018/10

Kniha: Papieroví duchovia - Julia Heaberlinová
Katalógové číslo: 341868 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Papieroví duchovia

Naozaj objavila sériového vraha?

Posadnutá mladá žena polovicu svojho života čaká na túto chvíľu. Plánovala ju od svojich dvanástich rokov. Skúmala, hľadala, trénovala. Predstavovala si každý možný scenár. Teraz si je takmer istá, že muž, ktorý uniesol jej sestru, sedí vedľa nej v aute na sedadle spolujazdca. 

Carl Louis Feldman je dokumentárny fotograf, ktorý má možno demenciu, a možno nie. Možno je sériový vrah, a možno nie. Mladá žena o sebe tvrdí, že je jeho dávno stratená dcéra. On jej však neverí. 

Carl tvrdí, že si nepamätá, že by niekoho zabil v Texase na miestach, kde nafotil zvláštne fotografie. Klame alebo je to len zlomený starý muž? Je patologický podvodník? On alebo ona? 

V knihe Papieroví duchovia Julia Heaberlinová rozvíja žáner sériových vrážd, ale v inom smere. V tomto pútavom románe autorka majstrovsky opisuje duchov, ktorých máme všetci v hlavách – aj tých, ktorí na nás hľadia z fotografií. Koniec nevidíte, až kým sa nedostanete za poslednú zákrutu a neprejdete poslednú míľu... 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
341868
Názov
Papieroví duchovia
EAN/ISBN
9788056607329
Forma
viazaná s laminovaným poťahom
Autor
Julia Heaberlinová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
400
Rozmer
130 x 200 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Papieroví duchovia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.