Vegánska raw kuchárka

Taline Gabrielian; Alexandra Janogová

SVK Slovensky MOTÝĽ2018/09

Kniha: Vegánska raw kuchárka - 1. vydanie - Taline Gabrielian; Alexandra Janogová
Katalógové číslo: 340944 viac »
4,03

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vegánska raw kuchárka

Keď začala Taline Gabrielian, exotická kráska s arménskymi koreňmi a zároveň mama dvoch detí, trpieť potravinovými intoleranciami, rozhodla sa, že svoje problémy zoberie ako výzvu. Založila si projekt Hippie Lane, v rámci ktorého pravidelne zverejňuje svoje dych vyrážajúce jedlá a chutné zdravé koláčiky bez cukru.

Ako sama priznáva, odmalička bola vášnivou kuchárkou a rodina je pre ňu všetkým. Možno aj preto sú jej recepty plné nádherných farieb a tvarov, ktoré fascinujú deti aj dospelých. Netrvalo dlho a Taline si získala na sociálnych sieťach 2 milióny fanúšikov z celého sveta. Jej jedlá sú totiž nielen mimoriadne chutné, ale aj vizuálne fascinujúce a zároveň zdravé. Na ich prípravu používa len organické suroviny, všetky jej pokrmy sú rastlinné, vegánske, bez lepku, rafinovaného cukru či geneticky upravovaných surovín.

A na čom si môžete vďaka jej vegánskej raw kuchárke pochutnať? Taline si pre vás pripravila napríklad recepty na neapolský chia puding, vegánske burgery, chrumkavé plnené papriky, šošovicovú bolonsku omáčku, raw donutky či čokoládovo-karamelovú zmrzlinu.

Tak objavte čaro zdravého varenia s Hippie Lane! Sľubujeme, že to bude stáť za to.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340944
Názov
Vegánska raw kuchárka
EAN/ISBN
9788081641541
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Taline Gabrielian; Alexandra Janogová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/09
Rozsah
232
Rozmer
210×250 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vegánska raw kuchárka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.