Spev mušlí – Návrat

Sarah Larková

SVK Slovensky IKAR2018/11

Kniha: Spev mušlí – Návrat - 1. vydanie - Sarah Larková
Katalógové číslo: 340592 viac »
Séria kníh: Vysnívaná krajina - Spev mušlí
Vysnívaná krajina - Spev mušlí
Titul je zaradený v tejto sérii
11,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Spev mušlí – Návrat

Na Severnom ostrove zúri vojna. Misionári neúnavne obracajú Maoriov na svoju vieru a darí sa im až do chvíle, kým nevypukne epidémia týfusu. Misionári sú zúfalí, nepomáhajú modlitby ani lieky. Maoriovia hľadia na nich s nevôľou – čo ak sú práve oni zodpovední za hromadné umieranie? Modlia sa vari k nesprávnemu bohu? Zo strachu pred neznámou chorobou podľahnú tlaku bojovníkov hnutia Hauhau, ktorí im radia prijať vieru ich proroka a zabiť misionárov. Len krv protivníka ich vraj vylieči.

Nastáva neľudské vraždenie, aké si žiaden z pakehov ani nedokázal predstaviť. Zvrátenosť bojovníkov hnutia nepozná hraníc. Do ich zajatia sa počas putovania do Aucklandu dostáva aj Carol s mladšou sestrou Mary. Ako jediné zo sprievodu prežili ich vyčíňanie, no násiliu sa nevyhli. Hrozí im smrť, alebo čosi horšie...

Carolina sestra Linda sa na Južnom ostrove borí s biedou. Nadšenie z hľadania zlata poľavuje, s manželom už strácajú nádej, že raz narazia na veľké bohatstvo. Ten čoraz častejšie prepadá hazardu, požičiava si peniaze, no dlhy nemá z čoho splácať. Jediným riešením je preto útek na Severný ostrov.

Kniha Spev mušlí ? Návrat je pokračovaním románu Spev mušlí ? Stratené šťastie, príbehu, ktorý autorka vyrozprávala na pozadí skutočných historických udalostí odohrávajúcich sa v 19. storočí na Novom Zélande.

Z nemeckého originálu Der Klang des Muschelhorns (Löbbe, 2014 Köln) preložila Dana Petrigáčová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340592
Názov
Spev mušlí – Návrat
EAN/ISBN
9788055164915
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sarah Larková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
392
Rozmer
235×155×28 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Spev mušlí – Návrat zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.