Žena za dverami

Cass Greenová

SVK Slovensky IKAR2018/10

Kniha: Žena za dverami - 1. vydanie - Cass Greenová
Dve priateľky, dve temné tajomstvá a takmer dokonalá vražda.
Katalógové číslo: 340292 viac »
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Žena za dverami

Žena za dverami je temný psychologický thriller plný neočakávaných zvratov.

Ženy z predmestia. Temné tajomstvá. Takmer dokonalá vražda.

Každý potrebuje dobrých susedov ....

Už roky Melissa a Hester žijú v susedstve v dobrej štvrti v severnom Londýne. Melissa je atraktívna žena, ktorá je vydatá za úspešného lekára s televíznou kariérou. Má dospievajúcu dcéru Tilly. Zdá sa, že jej život je šťastný a pokojný. Bezdetná vdova Hester, keď bola ešte Tilly malá, bola pre malú ako stará mama, často sa o ňu starala a s Melissou boli blízke priateľky. Ale teraz je všetko inak. Ich priateľstvo ochladlo a osamelá Hester sa rozhodne všetko zmeniť. Túži sa opäť stať súčasťou Melissinho života. Je presvedčená, že Melissa i napriek jej očarujúcemu a úspešnému životu, potrebuje jej pomoc.

Keď sa Hester naskytne príležitosť pomôcť susedke, okamžite sa jej chopí. Avšak rozhodnutie Melissi prijať pomoc od Hester sa čoskoro ukáže ako nie veľmi dobrý nápad. Je toho veľa, čo sa snaží utajiť... Toto rozhodnutie ich zavedie na desivú a nebezpečnú cestu...

Z anglického originálu The Woman Next Door (Harper, an imprint of HarperCollinsPublishers, London 2016) preložila Beata Horná.

© Literama.sk

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340292
Názov
Žena za dverami
EAN/ISBN
9788055162898
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Cass Greenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
304
Rozmer
200×125×28 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Melissa jej jemne položí ruku na rameno. Hester skloní hlavu a zažmurká.

„Prepáč, ak som ťa urazila,“ povie Melissa mierne. „Som ti naozaj vďačná za všetko, čo pre mňa robíš, Hester. Ale...“ na okamih zaváha, potom však pokračuje: „Nemôžeme to spraviť. Veď je to šialenstvo! Čo to nechápeš? Prišla som ti povedať, aby si odišla, vrátila sa domov. Ja sa vzdám polícii.“ Hovorí prirýchlo, ale nemôže zastaviť príval slov.

Hester zbledne a zreničky v čokoládových očiach sa jej rozšíria.

„Melissa,“ ozve sa po dlhej chvíli, veľmi pokojne. „Stále si v šoku a nedokážeš jasne premýšľať. Musíš sa vzchopiť. Táraš nezmysly. Zabudla si, že si matka?“

Melissa cúvne a od prekvapenia niekoľkokrát zažmurká. Cíti, ako z nej eufória rýchlo vyprcháva.

„Máš svoj život, Melissa,“ pokračuje Hester. „Dobrý život. Môžeš v ňom pokračovať, ale najprv vyriešime túto nešťastnú situáciu.“ Odmlčí sa a potom sa krátko, sarkasticky zasmeje. „A okrem toho, vo chvíli, keď sme vošli na toto parkovisko, kamery zaznamenali moju poznávaciu značku. Vážne si myslíš, že môžem len tak odísť, akoby som s tým nemala nič spoločné?“ Hlas jej opäť zmäkne. „Drahé dievčatko, ani jedna z nás nechce, aby sa toto dialo. Lenže keď sme už začali, musíme to dokončiť.“

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Žena za dverami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.