Jednosmerný lístok

Je čas vyrovnať sa s minulosťou.

Jay Formanová

SVK Slovensky IKAR2018/10

Kniha: Jednosmerný lístok - Je čas vyrovnať sa s minulosťou. - 1. vydanie - Jay Formanová
Nastal čas, aby ste čelili svojim démonom ... Krimi plná záhad!
Katalógové číslo: 340291 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jednosmerný lístok

Je čas vyrovnať sa s minulosťou.

Autorka cestovateľských článkov Lee Smithová prežíva po návrate do Kanady z luxusnej plavby po Karibiku nemilé prekvapenie. Nečakane sa jej na displeji mobilu objaví správa od najlepšieho priateľa, multimilionára Jacka Hughesa: „Niekto sa ma pokúsil zabiť.“ 

O tri hodiny Lee stojí pri Jackovej nemocničnej posteli neďaleko svojho domova v nádhernej oblasti Muskoke v Ontariu. Jack nežartoval, niekto ho naozaj chcel prejsť autom. A čo je ešte horšie, stalo sa to v areáli prestížnej strednej školy v Berkshire pri jazere Joseph, kde sa Jack a Lee kedysi zoznámili. 

Pred dvadsiatimi rokmi berkshirská železná brána a hrubé múry možno ochránili Lee pred mediálnym besnením okolo senzačného súdneho procesu s jej otcom, no zároveň ju uväznili v jej vlastnom väzení. Napriek detailne prepracovanému príbehu, ktorý si vymyslela na zatajenie svojej identity, spolužiačky prišli na to, kto v skutočnosti je, a nemilosrdne ju šikanovali. Emocionálne jazvy sa dosiaľ nezahojili. 

Hrubé školské múry neochránili ani súčasnú študentku. Sedemnásťročná Kayla vypadla z okna veže a zabila sa. Vyskočila alebo ju niekto sotil? Lee by radšej ušla na opačný koniec sveta, než by sa vrátila do Berkshire, ale Jack potrebuje pomoc. A možno je už načase vyrovnať sa s traumou z mladosti. Lenže vyzerá to tak, že Lee by mohla byť ďalšou obeťou. 

Z anglického originálu One Way Ticket (Endeavour Press, 2017) preložila Jana Melcerová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340291
Názov
Jednosmerný lístok
Podnázov
Je čas vyrovnať sa s minulosťou.
EAN/ISBN
9788055162881
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jay Formanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
320
Rozmer
200×125×29 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jednosmerný lístok zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.