Píš ty svoj osud!

Natália Vicsápi

SVK Slovensky Vydavateľstvo: SOLID GOLD, s.r.o.2018/08

Kniha: Píš ty svoj osud! - Natália Vicsápi
Katalógové číslo: 340182 viac »
Ušetríte až 1,45 € z bežnej ceny 12,99
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,54
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Píš ty svoj osud!

Bola som zbožňovanou podnikateľkou, ktorej mnohí závideli, ktorú médiá aj obchodný svet niesli na dlani. A bola som skrachovanou podnikateľkou, ktorá musela znovu začať svoj život. Prechádzala som sa v Nebi, následne som pochodila aj Peklo. Po výšinách až neuveriteľné hlbočiny prišli do môjho života. Zo svetla som sa dostala do tieňa. 

Prečo práve takto? Prečo práve vtedy? Prečo práve ja? 

Mnoho-mnoho otázok, ktoré mi v uplynulých troch rokoch tak často mi položili ľudia všade, kde som sa objavila. Otázky, ktoré som musela položiť aj ja sama sebe, pričom som pracovala na tom, aby som so zvyškom sebaúcty vybudovala všetko odznova. Dostala som neuveriteľnú lekciu a život ma naučil, že som schopná povstať aj z tej najbezvýchodiskovejšej životnej situácie. Aj preto som schmatla pero, aby som svojim príkladom ukázala cestu a poskytla pomoc aj iným ľuďom. 

Nebudem nič zahmlievať, zamlčovať. Ani vtedy nie, keď v tomto šialenom svete, orientovanom iba na úspech, je veľkým hriechom, ak je niekto schopný písať aj o svojich slabinách. Prvýkrát a naposledy rozpoviem, čo sa so mnou stalo v posledných rokoch. Či mi zostal priateľ v pohrome? Jednoducho, ako som zápasila s vírom zlostí, ktoré ma obklopovali? Aké duchovné utrpenie som prežívala, pričom som všetko stratila? Toto dielo je dlho očakávané vyznanie. Je nemilosrdne úprimné a oslobodzujúco veselé. Moje príbehy z toho obdobia, vyrvané momentky z ticha, spomienky. Ako som to všetko videla. 

Táto kniha ponúka oveľa viac ako priemerné publikácie zamerané na sebazdokonaľovanie a motiváciu, nakoľko je jedinečným spôsobom doplnená interaktívnymi videami. Ak QR kódy, ktoré sú skryté na niekoľkých stranách, načítate do telefónu, ihneď sa objavím na Vašom mediálnom prehrávači a osobne sa Vám budem prihovárať. Chcela by som Čitateľa učiť a motivovať. Učiť k slobode. Spoznajte samých seba a objavte v sebe silu, ten nový spôsob videnia, ktoré som za posledné roky aj sama objavila. Život ja najväčším Učiteľom. A keďže jeden z druhého sa vieme najviac naučiť, preto srdečne odporúčam túto knihu každému, kto má pocit, že jeho život sa vykoľajil, alebo ešte horšie: skončil. Ja už viem: až teraz sa skutočne začína!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
340182
Názov
Píš ty svoj osud!
EAN/ISBN
9788097286125
Forma
Pevná
Autor
Natália Vicsápi
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/08
Rozsah
240
Rozmer
140×210
Hmotnosť
0,44
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Píš ty svoj osud! zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.