Život bez plastov

Praktický návod, ako sa vyhnút plastom a zachovat si zdravú rodinu a planétu

Chantal, Plamondonová, Jay Sinha

SVK Slovensky IKAR2018/11

Kniha: Život bez plastov - Praktický návod, ako sa vyhnút plastom a zachovat si zdravú rodinu a planétu - 1. vydanie - Chantal, Plamondonová, Jay Sinha
Katalógové číslo: 339383 viac »
Kolekcia titulov: Modrá planéta - zelené čítanie

Modrá planéta - zelené čítanie

Naša krásna modrá planéta trpí! Je nutné zvoniť na poplach! A nie je už neskoro?Buďme optimistickí a verme, že čo sme v… Zistiť viac...
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Život bez plastov

Praktický návod, ako sa vyhnút plastom a zachovat si zdravú rodinu a planétu

Eliminujte plasty zo svojho každodenného života a zbytočne nezaťažujte Zem 

Cieľom knihy Život bez plastov je zvýšiť povedomie čitateľov o výrobkoch obsahujúcich BPA, polystyréne a ďalších jednorazovo používaných plastoch a ponúknuť predstavu o neškodných, cenovo prístupných alternatívnych výrobkoch, ktoré sa dajú používať opakovane. Keď prestanete používať plasty, bude to znamenať menšiu záťaž životného prostredia, menšiu hrozbu pre voľne žijúce zvieratá a podporu lokálnych podnikateľov, pričom váš život bude zdravší a jednoduchší. Jay a Chantal opisujú krok za krokom, ako začať s analýzou používania plastov u seba, hľadať alternatívy a vytvoriť ich jednoduché náhrady. Snažte sa podporiť zdravie svojej rodiny, šíriť bezplastové povedomie a vyžarovať pozitívnu energiu na pomoc životnému prostrediu. Jay Sinha a Chantal Plamondonová spoločne založili internetový obchod Life Without Plastic. Žijú v kanadskom Wakefielde (Québec). 

Z anglického originálu LIFE WITHOUT PLASTIC: The Practical Step-by-Step Guide to Avoiding Plastic to Keep Your Family and the Planet Healthy (Page Street Publishing Co., Salem 2017) preložila Terézia Šinková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
339383
Názov
Život bez plastov
Podnázov
Praktický návod, ako sa vyhnút plastom a zachovat
EAN/ISBN
9788055163499
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Chantal, Plamondonová, Jay Sinha
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
192
Rozmer
229×152×20 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Život bez plastov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.