Halloweensky večierok

Kniha: Halloweensky večierok - 1. vydanie - Agatha Christie
Katalógové číslo: 337260 viac »
Séria kníh: Kráľovná anglickej detektívky
Kráľovná anglickej detektívky
Titul je zaradený v tejto sérii
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Halloweensky večierok

Detektívny román Halloweensky večierok (Hallowe'en Party), jedna z posledných kníh Agathy Christie, vyšiel po prvýkrát v Spojenom kráľovstve v novembri 1969 a u nás teraz vychádza v slovenskom preklade po  prvý raz. Po boku "starého známeho" Hercula Poirota sa objavuje spisovateľka detektívok Ariadne Oliverová, ktorá je vlastne svojráznym alter egom legendárnej kráľovnej anglickej detektívky.   

Príbeh sa začína na Halloweenskej párty, kde je pozvaná aj známa spisovateľka Ariadne Oliverová. Jedno z dievčat na večierku,  trinásťročná Joyce Reynoldsová, vyhlási, že kedysi bola svedkom vraždy. Vtedy nikomu o tom, čo videla, nepovedala, nakoľko až omnoho neskôr prišla na to, že šlo o naozajstnú vraždu. Dievča je však známe tým, že si rado vymýšľa a chváli sa a tak aj teraz jej nikto neverí. O pár hodín ju však nájdu mŕtvu v dome, niekto ju utopil v kadi s vodou a jablkami. Všetci sú týmto hrozným zločinom otrasení a madam Oliverová uvažuje, či Joyce predsa len nehovorila pravdu. Rozhodne sa požiadať o pomoc svojho priateľa Hercula Poirota a obaja pomaly začínajú rozmotávať klbko tajomstva z minulosti ...  

© 2018 Literama


Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
337260
Názov
Halloweensky večierok
EAN/ISBN
9788022020589
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Agatha Christie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/07
Rozsah
216
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Halloweensky večierok zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.