Čakanie na lásku

Sandra Brownová

SVK Slovensky REMEDIUM2005

Kniha: Čakanie na lásku - Sandra Brownová
Katalógové číslo: 33719 viac »
Ušetríte až 2,08 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,82
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Čakanie na lásku

Marnie Hibbsová očakáva pracovníka reklamnej agentúry, aby mu odovzdala návrhy na titulnú stranu telefónneho zoznamu, keď k nej neohlásene zavíta jeden z momentálne najpopulárnejších amerických astronautov a obviní ju z autorstva vydieračských anonymných listov. Mladá žena vie o minulosti nečakaného návštevníka viac než by mu chcela prezradiť, ale nikdy mu nepísala a nemá ani tušenie, kto to mohol urobiť. V prvej chvíli mu nechce prezradiť ani to, že už roky vychováva syna, ktorého mala jej sestra pred svojou smrťou s ním. Takmer detektívna zápletka príbehu z pera Sandry Brownovej nevyústi podľa očakávania do opisu pátrania po pisateľovi alebo pisateľke listov, ktoré majú zničiť kariéru Lawa Kincaida. Marnie sa totiž už ako štrnásťročná tajne zaľúbila do tohto sestrinho náhodného milenca a lásku k nemu venovala ich synovi. Teraz sa bojí, že príde o chlapca, ktorý ju považuje za svoju matku a o svojom otcovi nič nevie. Marnie má strach aj z toho, že dospievajúci David neunesie pravdu a zavrhne ju. Takže napokon, ako vo väčšine úspešných ľúbostných románov Sandry Brownovej, aj v tomto príbehu bude osud hlavných hrdinov osudom lásky, na ktorú tak dlho čakali…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
33719
Názov
Čakanie na lásku
EAN/ISBN
9788088993919
Forma
Viazaná
Autor
Sandra Brownová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005
Rozsah
208
Rozmer
136×212×20
Hmotnosť
0,31
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Čakanie na lásku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.