Priveľmi blízko

Olivia Kiernan

SVK Slovensky IKAR2018/12

Kniha: Priveľmi blízko - 1. vydanie - Olivia Kiernan
Katalógové číslo: 337054 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Priveľmi blízko

Detektívka Frankie Sheehanová by najradšej prípad Eleanor Costellovej odpísala ako samovraždu. Pred štyrmi mesiacmi Frankie pri prenasledovaní vraha takmer prišla o život a netúži vyšetrovať zabitie. Pri pitve Eleanorinho tela sa však nájdu zle zahojené zlomeniny a staré rezné rany, o ktorých sa v jej zdravotných záznamoch nepíše. Pod nechtami má úmyselne nanesenú špecifickú farbu a jej muž je nezvestný. Prehliadka domu manželov Costellovcov odhalí dve významné stopy – obľúbenú výtvarnú publikáciu a laptop s prístupom na neviditeľný web. Starostlivo vytvorený profil obete sa s každým novým odhalením rozpadáva a záhadné volania na Frankin mobil naznačujú, že vrah je bližšie, než sa detektívom páči. Eleanor si aj po smrti stráži svoje tajomstvá tak ako v živote. Keď nájdu mŕtvolu ďalšej ženy s rovnakou farbou na pokožke, Frankie pochopí, že odkrytie Eleanorinho života je jediný spôsob, ako nájsť vraha, prv než si nájde novú obeť. 

Z anglického originálu Too Close to Breathe (Dutton, an imprint of Penguin Random House LLC 2018) preložila Tamara Chovanová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
337054
Názov
Priveľmi blízko
EAN/ISBN
9788055164212
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Olivia Kiernan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/12
Rozsah
312
Rozmer
200×125×29 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Keď naňho myslím, už tu nie je. Je na dne rieky. V duchu ho vidím ponoreného, ako stojí proti prúdu, čierne vlasy sa mu zmietajú vo vodných víroch, na tvári úsmev. V zelených hlbinách mu žiaria zuby. Chcem sa zviezť autobusom do mesta a postáť na moste rovno nad miestom, kde sme ho hodili. Ľudia budú chodiť okolo mňa, usmievať sa, nebudú vedieť, čo sme urobili. Ja by som im úsmevy opätovala. Úsmev zastrie veľa tajomstiev.

 Keď otvorím dvere, privítaš ma tvrdým bozkom, a keď vojdem dnu, z dosahu studeného morského vánku, oči máš čierne ako diabol. Hľadím ti do temných očí a skúšam si spomenúť, kedy zlo nahradilo dobro. V ruke pevne zvieraš povraz. Hnedý, hrčovitý, drsný. Priam cítim tú drsnosť na voňavej pokožke svojho krku. V dychu sa mi chveje vzrušenie.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Priveľmi blízko zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.