GDPR Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov

Zákon o ochrane osobných údajov

Tatiana Valentová; Ján Golais; Martin Birnstein

SVK Slovensky Wolters Kluwer2018/05

Kniha: GDPR Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov - Zákon o ochrane osobných údajov - Tatiana Valentová; Ján Golais; Martin Birnstein
Katalógové číslo: 332590 viac »
Ušetríte až 0,51 € z bežnej ceny 13,95
A navyše získate 13 vernostných bodov
Kolekcia titulov: GDPR

GDPR

Problematika GDPR. Naridenie k ochrane osobných údajov - prísnejšie pravidlá ochrany osobných údajov - byrokracia alebo… Zistiť viac...
13,44
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: GDPR Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov

Zákon o ochrane osobných údajov

Nekontrolované a neobmedzené možnosti sledovania a využívania informácií o každom z nás predovšetkým v online prostredí si vynútili potrebu právneho nástroja, ktorý by na globálnej úrovni a bez ohraničenia štátnymi hranicami umožňoval fyzickým osobám získať kontrolu nad svojím súkromím a rozhodovaním o vlastnej osobe. Nový koncept ochrany práva na súkromie a ochranu osobných údajov vstupuje do platnosti 25. mája 2018 v podobe nariadenia GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.
Novinka vydavateľstva Wolters Kluwer SR – prvý ucelený komentár na túto tému od renomovaných autorov na slovenskom trhu – prináša výklad zložitej problematiky novej právnej úpravy ochrany osobných údajov. Zrozumiteľné vysvetlenie umocnené príkladmi z praxe poskytuje čitateľovi prípravu na nové práva a povinnosti v oblasti ochrany súkromia a osobných údajov fyzických osôb.
Vzhľadom na to, že problematika ochrany osobných údajov sa týka každého z nás, je publikácia určená pre široké spektrum čitateľov. Ocenia ju nielen podnikateľské subjekty, zamestnávatelia, zástupcovia zamestnancov, personalisti, právnici a všetci, ktorí s ochranou osobných údajov prichádzajú do kontaktu, ale aj skupina čitateľov, ktorá má o túto oblasť právneho poriadku záujem.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
332590
Názov
GDPR Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajo
Podnázov
Zákon o ochrane osobných údajov
EAN/ISBN
9788081688522
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Tatiana Valentová; Ján Golais; Martin Birnstein
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/05
Edícia
Praktické komentáre
Rozsah
568
Rozmer
138×186 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
4%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
GDPR Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.