Láska a iné vykoľajenia

Jedna cesta vlakom. Dvaja cudzí ľudia.

Leah Konenová

SVK Slovensky IKAR2018/07

Kniha: Láska a iné vykoľajenia - Jedna cesta vlakom. Dvaja cudzí ľudia. - 1. vydanie - Leah Konenová
Katalógové číslo: 332266 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Láska a iné vykoľajenia

Jedna cesta vlakom. Dvaja cudzí ľudia.

Búrlivý dvadsaťštyrihodinový romantický príbeh dvoch mladých ľudí, ktorí sa stretnú - a možno zmenia názor na lásku - vo vlaku uprostred snehovej búrky.  

Noe je beznádejný romantik. Cestuje domov, aby získal späť svoju prvú lásku, bývalú priateľku, s ktorou sa rozišiel pred odchodom na vysokú školu. Vie, že potrebuje zázrak, aby opäť bola jeho.   

Ammy neverí v pravú lásku – len sa pozrite na jej rodičov! Ak je niečo, čo sa v poslednej dobe  naučila o láske, tak je to to, že láska netrvá večne, že raz skončí. Jej otec si našiel novú rodinu a mama to nezvláda. Ammy cestuje na otcovu svadbu a vyčíta si, že nechala doma mamu samu a zrútenú.

Obidvaja, Ammy aj Noe, teraz sedia v jednom vlaku.  Zúfalo sa snažia dosiahnuť svoj cieľ. Vonku zúri snehová búrka a oni nemôžu pokračovať v ceste. Neostáva im nič iné, len z vlaku vystúpiť a putovať spolu na vlastnú päsť. Spočiatku to, čo vyzerá len ako malá zachádzka, sa mení na osudovú cestu ich života.  Ale svitá ráno a ich dobrodružstvo naberá neočakávaný zvrat k horšiemu. 

Dokáže jedna noc naozaj zmeniť ich postoj k láske a prevrátiť ich životy naruby?

Z anglického originálu Love and Other Train Wrecks (Katherine Tegen Books, An imprint of HarperCollinsPublishers, New York 2018) preložila Anna Kolčiterová.

© 2018 Literama

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
332266
Názov
Láska a iné vykoľajenia
Podnázov
Jedna cesta vlakom. Dvaja cudzí ľudia.
EAN/ISBN
9788055161303
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Leah Konenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/07
Rozsah
264
Rozmer
200×125×20 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Jedna cesta vlakom. Dvaja cudzí ľudia.

Dívam sa na tohto chalana, ktorého poznám sotva dve hodiny. Na romantika, čo chce byť stoj čo stoj doma načas, aby získal späť svoju čoskoro ohromenú priateľku. Svojím spôsobom je to milé. Aj keď klišé. Hoci si myslím, že v tomto skazenom svete je romantika absolútnou stratou času. Aj tak je to milé.

O to však teraz nejde. Určite existuje viac dôvodov, prečo by som nemala len tak vystúpiť z vlaku a nasledovať cudzieho človeka uprostred ničoho a poondiatej snehovej búrky.

„Dúfam, že nie si nejaký úchylák,” poviem.

Zasmeje sa, ale potom zvážnie. „Pozri, chápem, prečo sa na to pýtaš, ale nie. Nie som. Naozaj idem za expriateľkou, aby som jej to celé vysvetlil. Možno,” úprimne sa usmeje, „by si mi dokonca mohla poskytnúť zopár rád.”


Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska a iné vykoľajenia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.