Milenka

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2018/09

Kniha: Milenka - 1. vydanie - Danielle Steel
Katalógové číslo: 331282 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Milenka

Román Milenka je ďalším bestsellerom po celom svete obľúbenej a slávnej spisovateľky. Tentokrát, opäť ako vynikajúca rozprávačka, nám ponúka príbeh odohrávajúci sa v prostredí plnom bohatstva i moci, kde sloboda a láska sú najnebezpečnejšími túžbami zo všetkých.

Krása Natashe Leonovej jej zachránila život. Vyhladovanú ju našiel v mrazivých moskovských uliciach ruský miliardár Vladimir Stanislas a teraz už sedem rokov žije pod jeho ochrannými krídlami v obrovskom luxuse. Vladimír však svoje bohatstvo nezískava iba čistými praktikami. Pohybuje sa v temnom svete, o ktorom Natasha len tuší, ale nechce nič vedieť. Jej svetom sú honosné domy a  nádherné jachty strážené armádou po zuby ozbrojených ochrankárov. Jej jedinou povinnosťou je robiť Vladimira šťastným, na nič sa nepýtať a zachovávať mlčanlivosť. Natasha si je plne vedomá, kde je jej miesto a aké sú pravidlá tejto hry.  Cíti sa šťastná, že ju niekto rozmaznáva a chráni a zámerne zatvára oči pred krutou skutočnosťou. Vladimir je k nej láskavý a štedrý a ona verí, že vždy ju ochráni a je mu maximálne oddaná.

Theo Luca je synom celosvetovo známeho a skvelého maliara Lorenza Lucu, ktorý zanechal svojej žene a synovi diela obrovskej hodnoty, ktoré však oni odmietajú predať. Maylis, vdova po maliarovi, dom v Saint-Paul-de-Vence, v ktorom s Lorenzom žili, premenila na úspešnú reštauráciu a galériu, ktorá má byť spomienkou a oslavou života a tvorby jej zosnulého manžela. Práve na tomto mieste sa v jeden teplý júnový večer Theo prvý raz stretáva s Natashou, najkrajšou ženou, akú kedy videl, a milovník umenia Vladimir Stanislas prvýkrát na vlastné oči vidí obrazy Lorenza Lucu. Dva príbehy nebezpečnej posadnutosti sa začínajú práve tu....

Theo, sám veľmi nadaný umelec, celé týždne po prvom stretnutí s Natashou horúčkovito kreslí jej portrét a Vladimir, zúrivý, že Lorenzove diela nie sú na predaj, je odhodlaný získať obrazy za každú cenu. Natasha vie, že nesmie spraviť žiadny nesprávny krok, ale zároveň začína premýšľať o slobodnom svete, ktorý s Vladimirom, ako jeho milenka, nikdy nezažije. Nemôže riskovať svoju bezpečnosť kvôli inému mužovi, ani len sa s ním porozprávať, pretože Theo túži po žene, ktorú nemôže mať.

Milenka je strhujúcim príbehom odohrávajúcim sa vo svete obrovského bohatstva, krutosti, tvorivého génia a opovážlivej odvahy. Hlavní hrdinovia idú nekompromisne za svojim cieľom a kolízii sa nedá vyhnúť....

Z anglického originálu The Mistress (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Adriana Sýkorčinová.

© 2018 Literama

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
331282
Názov
Milenka
EAN/ISBN
9788055161723
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/09
Rozsah
288
Rozmer
200×125×27 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Dokonale chápala, o čom je ich vzťah. Naučila sa, čo od nej Vladimir očakáva, a do bodky to napĺňala. A on za to miloval jej bezchybnú krásu a rád sa ňou chválil. Keď niekam šli, jej úlohou bolo vzbudzovať obdiv podobne ako Ferrari či vzácny šperk. Nerobila problémy, nebola večne nespokojná ako mnohé iné ženy v jej postavení, nepoznala urážlivosť. Muži mu ju závideli. Inštinktívne vedela, kedy mlčať a kedy hovoriť, kedy sa držať v úzadí a kedy byť nablízku. Dokázala presne odhadnúť jeho náladu a prispôsobiť sa jej, nebolo ťažké s ňou vyjsť. Ničoho sa nedožadovala, preto jej dával veľa, nešetril na nej. A hoci si všetky dary cenila a užívala, k šťastiu by jej stačilo aj oveľa menej. Na ženu v jej situácii to bol nevídaný postoj.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Milenka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.