Keď láska zabíja, 2. vydanie

Kniha: Keď láska zabíja, 2. vydanie - 2. vydanie - Adriana Macháčová
Katalógové číslo: 331075 viac »
7,01

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Keď láska zabíja, 2. vydanie

Denisu Jungovú zasiahla manželova nevera ako prudká živelná pohroma. So slovami – keď si myslíš, že život bezo mňa bude lepší, tak to skús – vyhodí Ivana nekompromisne z ich luxusného bytu. Následky ich rozchodu však nepredvídala. Iba ona sama vie, že silu len predstierala. Ivan opustil rodinu a presťahoval sa k milenke Simone do malého bytu na sídlisku. Rozhodol sa od základov zmeniť svoj ustálený život, a tak sa hneď po rozvode znovu oženil. Lenže čaro tajnej lásky raz-dva spľaslo a opojenie mladou ženou vyprchalo. Ivan čoraz častejšie vyhľadáva bývalú manželku a stáva sa z neho pozorný otec. Simona to cíti. Trojlístok šťastie nenosí, pripomína si priateľkine slová, a rozhodne sa svoj vzťah brániť. Bojí sa, že Ivana stratí a raz sa vráti k Denise. Simoninu neistotu zvýši aj nečakaný zásah dominantnej svokry. Zdá sa, že jedinou nádejou ženy, ktorá si nepoznala rodičov, je získať si Ivanove deti. Simona verí, že takto preváži pomyselnú misku váh na svoju stranu. Do osudovej hry však nečakane vstúpi ďalšia žena...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
331075
Názov
Keď láska zabíja, 2. vydanie
EAN/ISBN
9788055157238
Forma
Brožovaná
Poznámka
2. vydanie
Autor
Adriana Macháčová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
256
Rozmer
170×105×15 mm
Hmotnosť
0,10
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Keď láska zabíja, 2. vydanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.