Tá, čo sa vracia 1

Kniha: Tá, čo sa vracia 1 - Donatella di Pietrantonio
Ak sa vám páčila príbehy Eleny Ferrante, siahnite po tejto knihe
Katalógové číslo: 329864 viac »
Ušetríte až 1,62 € z bežnej ceny 15,99
A navyše získate 14 vernostných bodov
Tá, čo sa vracia
Titul je zaradený v tejto sérii
14,37
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tá, čo sa vracia 1

Niektoré romány sa nás dotknú tak hlboko a presne, akoby ich príbeh prehováral priamo k nám. Román o Arminute - tej, čo sa vracia, nás do svojej hĺbky vtiahne už na prvých stránkach, vo chvíli, keď rozprávačka zazvoní pred neznámymi dverami v jednej ruke s kufrom a s taškou plnou topánok v tej druhej. Otvoriť prichádza jej sestra Adriana s rozstrapatenými vrkočmi: nikdy predtým sa nevideli.

Začína sa strhujúci a okúzľujúci príbeh o dievčati, ktoré zo dňa na deň príde o všetko: o pohodlný domov, najdrahšie kamarátky, bezpodmienečnú lásku rodičov. Trinásťročné dievča objavuje úplne nový a odlišný život. Dom je malý, tmavý, všade naokolo je plno súrodencov a na stole málo jedla. Je tam však Adriana, s ktorou spolu spávajú na jednej posteli. A je tu aj Vincenzo, ktorý sa na ňu pozerá ako na ženu, a v jeho samopašnom, ostrieľanom pohľade sa vie aj stratiť, aby sa opäť mohla nájsť. Aby dokázala prijať fakt, že sa jej dvakrát zriekli, musí sa vrátiť k svojej podstate.

Donatella di Pietrantonio dokáže tento príbeh o vzťahoch matiek a dcér, zodpovednosti a starostlivosti vyrozprávať veľmi originálnym a expresívne silným spôsobom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
329864
Názov
Tá, čo sa vracia 1
EAN/ISBN
9788089737864
Forma
Pevná
Autor
Donatella di Pietrantonio
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
200
Rozmer
135×207
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tá, čo sa vracia 1 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.