Som tehotná

Ako úspešne prejsť tehotenstvom

Sabína M. Zavarská; Yka Hricková; Katarína Horáková

SVK Slovensky Plat4M Books2018/04

Kniha: Som tehotná - Ako úspešne prejsť tehotenstvom - 1. vydanie - Sabína M. Zavarská; Yka Hricková; Katarína Horáková
Katalógové číslo: 329853 viac »
Ušetríte až 2,08 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,82
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Som tehotná

Ako úspešne prejsť tehotenstvom

Sprievodca pre budúce mamičky 

Čitateľsky obľúbená edícia Ako byť zdravý v každom veku sa nám rozrástla o ďalší príspevok. 

Publikácia Som tehotná: Ako úspešne prejsť tehotenstvom ponúka rodičom čakateľom rady, ktoré im môžu ozrejmiť mnoho neznámeho a pomôcť pri privítaní nového člena rodiny. 

Kniha je dielom skúsených autoriek, odborníčiek z rôznych oblastí. Dve novinárky Sabína Zavarská a Yka Hricková sa tejto problematike venujú už dlhé roky a v knihe v chronologickej štruktúre podrobne preberajú všetko, na čo budúce mamičky nesmú zabudnúť počas týždňov čakania na vytúženého potomka. 

Gynekologička Stela Muránska, odborníčka z praxe, odpovedá v ružových plôškach na dôležité otázky, ktoré môžete mať i vy pred narodením dieťatka i po pôrode. Špeciálny pohľad v modrých plôškach a mnoho neoceniteľných rád v rovine stravovania i zdravia prináša autorka viacerých známych slovenských knižných bestsellerov Katarína Horáková, mikrobiologička a odborníčka na výživu. Nevenuje sa iba riešeniam rôznych ťažkostí mamičiek, ale aj príprave dobrého genetického základu pred splodením dieťaťa, prevencii a forme stravovania počas tehotenstva. 

Publikácia Som tehotná: Ako úspešne prejsť tehotenstvom je odporúčanou literatúrou pre každú budúcu mamičku, ale aj otecka a starých rodičov. Autorky v knihe podrobne preberajú aj problematiku čo robiť, keď sa nedarí otehotnieť ako sa dá zvýšiť šanca počatia, ako sa dá liečiť neplodnosť. Vysvetľujú, akým rečiam o plodnosti netreba veriť, ďalej čo ničí mužskú plodnosť, čo môžu spôsobiť nebezpečné chlamýdie. Nesmierne cenné sú rady, čomu sa vyhýbať počas deviatich mesiacov tehotenstva, ale aj čo nemožno vynechať, aké vyšetrenia treba absolvovať, ktoré sú základné princípy stravovania v tomto období. Nájdeme tu aj rady týkajúce sa tehotenských nevoľností a aké ďalšie hrozby matky i dieťatko ohrozujú, prečo sú železo, jód, vitamíny, kyselina listová, omega-3 mastná kyselina DHA či probiotiká nevyhnutnosťou pre zdravé tehotenstvo, ale aj pre zdravie bábätka. 

Prebudila sa už vo vás túžba po bábätku? Alebo čaká niekto prírastok vo vašej rodine či u priateľov? Venujte im túto knihu. Poďakujú sa vám.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
329853
Názov
Som tehotná
Podnázov
Ako úspešne prejsť tehotenstvom
EAN/ISBN
9788089642557
Forma
Tvrdá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sabína M. Zavarská; Yka Hricková; Katarína Horáková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
264
Rozmer
135×190
Hmotnosť
0,49
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Som tehotná zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.