Leto bez vody

Laura Silvermanová

SVK Slovensky IKAR2018/06

Kniha: Leto bez vody - 1. vydanie - Laura Silvermanová
Katalógové číslo: 329579 viac »
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Leto bez vody

Anise plánuje stráviť každú minútu letných prázdnin so svojimi priateľmi: surfovaním, pojedaním dobrôt na pláži a posedávaním pri ohni až do úsvitu. Ale po vážnej autonehode, pri ktorej si jej teta, ovdovelá matka troch detí, zlomí obidve nohy, je Anise po prvý raz nútená rozlúčiť sa so Santa Cruz, vlnami, priateľmi a dokonca aj so svojím sľubne sa začínajúcim vzťahom a odletieť do Nebrasky. 

Život v stredozemí nie je jednoduchý. Anise sa celé dni stará o svojich mladších bratrancov a sesternicu v maminom rodnom dome. Matka od nich odišla už dávno, no opakovane sa vracia ako víchor na pár týždňov, len aby potom opäť bez rozlúčky zmizla na celé mesiace, ba aj roky. Všetko sa skomplikuje, keď stretne Lincolna, charizmatického skejtbordistu s jednou rukou. Ten Anise nabáda, aby surf vymenila za skejtbord. Zatiaľ čo sa Anise zbližuje s Lincolnom a na pleciach nesie bremeno starostlivosti o svojich bratrancov a sesternicu, odcudzí sa svojim kamarátom, čo ju privedie k hroznému zisteniu. Naozaj je ako jej mama, ktorá sa na svojich milovaných vykašľala? 

Z anglického originálu Girl out of Water (Sourcebooks Fire, an imprint of Sourcebooks, USA 2017) preložila Lenka Böhmová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
329579
Názov
Leto bez vody
EAN/ISBN
9788055160030
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Laura Silvermanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/06
Rozsah
304
Rozmer
200×125×22 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Vtom mi to dôjde. Vrátiť sa týždeň pred začiatkom školského roka znamená, že mi ujde celé leto. Znamená to, že zmeškám festival, poslednú šancu stráviť celé tri dni s najbližšími priateľmi. Kým sa vrátim domov, aby som dokončila posledný ročník strednej, bude už polovica mojich kamarátov mimo mesta.

Zízam na svoju neoprénovú kombinézu. Leží pokrčená na podlahe v kuchyni. Zajtra si ju dám naposledy a pôjdem surfovať hneď po východe slnka. Zajtra sa stretnem s priateľmi. Budem chytať jednu vlnu za druhou. Budem uzatvárať stávky o najlepšiu jazdu. Budem sa napchávať vegetariánskymi sendvičmi a banánovými lupienky v Shaku. Zajtra budem mať soľ vo vlasoch a piesok medzi prstami na nohách.

„Najlepšie spravíš, ak sa pobalíš už dnes,“ povie otec, hoci ho sotva vnímam. Cez otvorené okno je zvuk oceánu silnejší. Volá ma. Nedovolí mi odísť. Nedopustí, aby sa niečo také stalo. Nemôžem stráviť celé leto v Nebraske. „Letíme zajtra dopoludnia o jedenástej.“

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Leto bez vody zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.