Kým prišla búrka

Tami Oldhamová Ashcraftová,Susea McGearhartov

SVK Slovensky IKAR2018/06

Kniha: Kým prišla búrka - 1. vydanie - Tami Oldhamová Ashcraftová,Susea McGearhartov
Katalógové číslo: 329187 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kým prišla búrka

Tami Oldhamová a jej snúbenec Richard Sharp boli mladí a zaľúbení, život mali pred sebou. Keď vyrazili na jachte Hazana z Tahiti, obloha bola belasá, slnko žiarivé. Ich cieľom bolo San Diego.

Po dvoch týždňoch plavby ich postretla pohroma. Hoci sa všemožne usilovali vyhnúť blížiacemu sa hurikánu, ocitli sa v pasci na rozbúrenom mori, s vlnami vysokými ako mrakodrapy a vetrom fučiacim rýchlosťou 140 uzlov. Richard sa pripútal a zostal na palube, Tami poslal do podpalubia. Poslednou Taminou spomienkou bol Richardov výkrik. Potom nastala tma. Keď sa Tami po niekoľkých hodinách prebrala a vyšla na palubu, zistila, že Richardov bezpečnostný popruh sa utrhol.

Kniha Unášaná prúdmi je príbeh o tom, ako sa Tami zázračne podarilo po štyridsaťjeden dňoch doplávať do bezpečného prístavu, hoci jej nefungoval motor a nemala sťažne. Je to nezabudnuteľný príbeh o láske, strate a prežití na rozbúrenom mori a o tom, že ani v tých najtemnejších chvíľach nie sme sami.

Z anglického originálu Adrift preložila Tamara Chovanová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
329187
Názov
Kým prišla búrka
EAN/ISBN
9788055161525
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tami Oldhamová Ashcraftová,Susea McGearhartov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/06
Rozsah
224
Rozmer
200×125×17 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Schádzala som dolu do kajuty a pridŕžala som sa držadiel pri schodíkoch. Šialený spád pohybov Hazany mi nedovolil nič, len zvaliť sa na rozkladacie lôžko. Automaticky som pripla bezpečnostný popruh k nohe stola. Pozrela som na hodiny – 13.00. Pohľad mi padol na barometer. Tlak bol desivo nízky – pod 975 milibarov. Zmocnil sa ma strach. Pritiahla som si zatuchnutú prikrývku na hruď a lietala som na lôžku zboka-nabok. Len čo som zatvorila oči, pohyby ustali. Niečo nebolo v poriadku, zavládlo desivé ticho – táto dolina vlny bola priveľmi hlboká.

„ACH BOŽE!“ počula som Richarda.

 Prudko som otvorila oči.

 PRÁSK!

 Zakryla som si hlavu a stratila som vedomie.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lenka
26.08.2018 23:45:15

K tejto knihe ťažko hľadám slova... Nezabudnuteľný pribeh, neskutočná láska a ohromna sila... Nezadrzala som smiech ani plač.... Super!!!