Dejiny statočného národa slovenského

Natália Milanová

SVK Slovensky PERFEKT2018/04

Kniha: Dejiny statočného národa slovenského - Natália Milanová
Katalógové číslo: 328983 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dejiny statočného národa slovenského

Dejiny statočného národa slovenského sú debutom autorky Natálie Gálisovej, ktorá sa rozhodla posvietiť si na slovenské dejiny z celkom nového pohľadu. Vzdala sa akademického poňatia v prospech nadľahčeného, jednoduchého, zrozumiteľného, zábavného štýlu v duchu hesla, že história predsa nie je žiadna nuda. V dvanástich kapitolách postupne predstavuje našich predkov, od najstarších a najchlpatejších, po tých dnešných, senzačne udržiavaných. Keďže je knižka určená najmä malým čitateľom, nechýbajú veselé obrázky a texty plné zaujímavostí, tajomností, pikošiek a príbehov, ktoré sa stať mohli, ale aj nemuseli. Na svoje si prídu aj dospeláci, ktorí nepochybne zistia, čo doteraz netušili. Napríklad, akú obľúbenú nadávku používal Ľudovít Štúr či fakt, že známy smajlík je náramne podobný vlajke Mórica Beňovského. Knižka Dejiny statočného národa slovenského chce byť knižkou, ktorá deťom a ich rodičom predstaví naše dejiny spôsobom, že si ich jednoducho musia obľúbiť. Keď si ich obľúbia, budú mať radšej svoju malú zem a hádam aj ľudí v nej. A to na začiatok celkom stačí.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
328983
Názov
Dejiny statočného národa slovenského
EAN/ISBN
9891845
Forma
Viazaná
Autor
Natália Milanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
168
Rozmer
140x185
Hmotnosť
0,39
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dejiny statočného národa slovenského zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.