Middle School: Escape to Australia

James Patterson

GBR Anglicky SLOVART2018

Kniha: Middle School: Escape to Australia - James Patterson
Katalógové číslo: 326338 viac »
7,96

Novinka , vychádza (dátum nie je určený)
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Middle School: Escape to Australia

Rafe Khatchadorian is getting the Hollywood treatment in a film version of Middle School: The Worst Years of My Life starring Griffin Gluck, Lauren Graham, Rob Riggle and Thomas Barbusca. Rafe isn't exactly considered a winner in Hills Village Middle School to say the least, but everything's about to change: he's won a school-wide art competition, and the fabulous prize is getting to jet-set off to Australia for a whirlwind adventure!But Rafe soon finds that living in the Land Down Under is harder than he could've ever imagined; his host-siblings are anything but welcoming, the burning temperatures are torturous, and poisonous critters are ready to sting or eat him at every step. So with the help of some new misfit friends, Rafe sets out to show everyone what he does best: create utter mayhem!Previously published as Middle School: Rafe's Aussie Adventure
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
326338
Názov
Middle School: Escape to Australia
EAN/ISBN
9781784758172
Forma
Mäkká
Autor
James Patterson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
288
Rozmer
196 x 129 mm
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Middle School: Escape to Australia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.