Kým som s tebou nebol

Kniha: Kým som s tebou nebol - 1. vydanie - René Kaminský
Katalógové číslo: 325486 viac »
Ušetríte až 1,61 € z bežnej ceny 5,90
A navyše získate 4 vernostné body
4,29
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Kým som s tebou nebol

Po predchádzajúcich básnických zbierkach (Len sny, 8 minút k Slnku a Srdečná krajina) prichádza René Kaminský s ďalšou zbierkou. Autor pracuje so slovom ako umelec s ornamentom. Jeho poézia má rozvetvené vetné reťazce, nádherne dokáže využiť metafory. Bytostne nefalšovaný vzťah k žene spätý s radosťou i sklamaním: „ Nechcem sa už biť o hĺbku tvojej priazne, som unavený zo súbojov z hmly narodených“... „Pomôž mi dostať sa preč z tvojej piesne, keď nemôžem ďalej kráčať lúkami prežehnaný“. „Keď ňadrá napnuté ako plachty lode bielej ma odnášajú do mĺkvych zátočín?“ Z autorovej poézie vystupuje celá scenéria bytia. Ako keď maliar ponorí štetec do dúhových farieb „Bojím sa usnúť, ach, strach mojej biedy je hebký ako obláčiky, čo si narovnáva pod hlavou svitanie“. Prihovára sa vo svojich textoch osobne žene, oscilujúc neraz medzi ľúbostnou a mysticko-náboženskou tematikou. Zbierka sa iste dotkne srdca takmer každého čitateľa. Je v nej romantika, vnútorné prežívanie, hlboký ponor do bytia človeka i dnešného sveta. Nie nadarmo už pri autorovom debute sa spomína, že je jeho tvorba je akousi artterapiou na zmysly človeka.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
325486
Názov
Kým som s tebou nebol
EAN/ISBN
9788082020154
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
René Kaminský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/03
Rozsah
88
Rozmer
192×130×10 mm
Hmotnosť
0,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kým som s tebou nebol zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.