Terapia

Žiadni svedkovia, žiadne stopy, žiadne telo

Sebastian Fitzek

SVK Slovensky TATRAN2018/04

Kniha: Terapia - Žiadni svedkovia, žiadne stopy, žiadne telo - Sebastian Fitzek
Katalógové číslo: 323986 viac »
Ušetríte až 2,66 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,24
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Terapia

Žiadni svedkovia, žiadne stopy, žiadne telo

ŽIADNI SVEDKOVIA  ŽIADNE STOPY  ŽIADNE TELO 

Josy, dvanásťročná dcéra renomovaného psychiatra Viktora Larenza, za nejasných okolností zmizne z ambulancie vyšetrujúceho lekára, zatiaľ čo ju otec čaká v čakárni. Lekár aj sestrička zhodne tvrdia, že tam nikdy nevstúpila. Odvtedy nikto nevie, kde sa dievča zdržiava a čo sa s ňou stalo. 

O štyri roky neskôr sa utrápený otec utiahne do osamoteného víkendového domu na ostrove Parkum. Tam ho vyhľadá záhadná mladá žena, ktorá sa predstaví ako spisovateľka a sťažuje sa, že ju sužujú bludné predstavy. Neustále sa jej zjavuje malé dievčatko, ktoré zmizlo bez stopy, podobne ako psychiatrova dcéra. Neznáma sa odvoláva na odporúčanie Viktorovho kolegu a požiada ho, aby ju liečil. Viktor spočiatku váha, lebo pod vplyvom traumatizujúcej udalosti zanechal svoju medicínsku prax, no napokon začne s terapiou, ktorá sa mení na čoraz dramatickejší výsluch... 

Terapia Sebastiana Fitzeka je nesmierne sofistikovaný literárny triler, napätie medzi vnútorným svetom postáv a vonkajším vývinom udalostí možno priam krájať. Je napísaný priamym, jasným a mučivým štýlom vhodným pre čitateľov, ktorí majú záľubu v spletitých záhadách a hľadajú hlbšie porozumenie deja. V žánri psychotrilerov sa dosť často stáva, že autori siahajú po osvedčených trikoch a klišé, no to rozhodne nie je prípad Terapie. Román je presvedčivý už od otváracej scény, ohromujúca situácia v ambulancii lekára a jej dôsledky rezonujú ešte dlho potom, ako čitateľ obráti poslednú stránku. John Katzenbach, americký autor psychotrilerov. 

Terapia je hádanka zahalená tajomstvom a mystériom. Triler udržuje čitateľa v napätí a neistote, ako sa to všetko skončí. Vzrušujúce spojenie medicíny a mysterióznosti. Paul Carson, americký autor kriminálnych príbehov. 

Také strhujúce, že od napätia sa trasú dokonca aj strany! Bild am Sonntag

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323986
Názov
Terapia
Podnázov
Žiadni svedkovia, žiadne stopy, žiadne telo
EAN/ISBN
9788022209311
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Sebastian Fitzek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
224
Rozmer
135×215 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Terapia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.