Pasažier 23

Sebastian Fitzek

SVK Slovensky TATRAN2018/06

Kniha: Pasažier 23 - 1. vydanie - Sebastian Fitzek
Katalógové číslo: 323985 viac »
Ušetríte až 4,34 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,56
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pasažier 23

Autor využil skutočnosť ako východisko pre svoj psychotriler a podarilo sa mu vybudovať zlovestný a strhujúci kriminálny príbeh. Luxusný výletný kolos, ktorý sa plaví po šírom oceáne, je vlastne hotové malé mesto so svojím mikrokozmom, no bez polície. Ak sa tam stratia pasažieri a na lodi ich nenájdu, vyšetrovatelia predpokladajú, že spáchali samovraždu a skočili do mora. No keď sa zrazu stratený pasažier po dvoch mesiacoch objaví na lodi, to je už iný prípad. 

Policajný psychológ Martin Schwarz prišiel pred piatimi rokmi za mysterióznych okolností o ženu a syna. Stalo sa to počas ich dovolenky na luxusnej zaoceánskej lodi. Martin je odvtedy psychicky na dne a vrhá sa ako utajený vyšetrovateľ do najnebezpečnejších policajných akcií, kde mu neraz ide o holý život. 

Keď sa dozvie, že na lodi sa objavilo dievčatko s medvedíkom jeho syna v náručí, ktoré zmizlo pred niekoľkými mesiacmi, neváha a vyberie sa na loď. 

Príbeh Pasažiera 23 sa opiera o jedinečný nápad. Sebastian Fitzek našiel miesto, z ktorého niet úniku, ale kam sa ani nikto tak ľahko nedostane. Páchateľ teda musí byť na lodi a vyšetrovateľovi zostáva len málo času, aby ho našiel. 

Autor hneď od začiatku rozohráva viacero zápletiek, ktoré mu umožňujú udržať v celej knihe vysokú hladinu napätia. Nebol by to však Fitzek, keby nakoniec nebolo všetko inak.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323985
Názov
Pasažier 23
EAN/ISBN
9788022209359
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sebastian Fitzek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/06
Rozsah
320
Rozmer
135×215 mm
Hmotnosť
0,45
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 4 z 5
08.07.2018 10:21:17

Celkom dobré čítanie na leto, k vode, na dovolenku. Primerane dávkované napätie, záhada, trošku strachu, zvrátenosti, samozrejme atraktívne prostredie obrovskej, zaoceánskej výletnej lode - čo už samo o sebe znamená izoláciu od okolitého sveta a zmes postáv - od zvedavej starej pani na invalidnom vozíku, cez vyšetrovateľa (ktorému po rodinnej tragédii nie veľmi záleží na živote), personál na lodi - od dôstojníkov, lekárky až po obyčajnú upratovačku a samozrejme pasažierov. Napriek tomu, že na lodi sú tisícky ľudí, nebojte sa množstva postáv. Je ich tak primerane, skorej by som povedala, že až málo. Ale čo ma prekvapilo, to je vlastne pointa príbehu, prečo sa vlastne na lodi strácali pasažieri. S ňou som sa ešte v knihách nestretla. Je to naozaj taký "fitzekovský" psychotriler. Ukáže zraniteľnosť detí a tínedžerov, ako niekedy nevedia vyhodnotiť situáciu a ako priveľmi veria internetu a sú manipulovateľní. Veľa náznakov, ktoré musia postupne zapadnúť do seba, aby ste sa dostali k pravde, alebo teda aspoň k časti pravdy. Lebo obrovské lodné kolosy ukrývajú všeličo. Odporúčam prečítať, napínavé čítanie.