Kým sme boli vaši

Lisa Wingateová

SVK Slovensky TATRAN2018/05

Kniha: Kým sme boli vaši - 1. vydanie - Lisa Wingateová
Katalógové číslo: 323984 viac »
Ušetríte až 1,82 € z bežnej ceny 10,00
A navyše získate 8 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Holokaust

Holokaust

Termínom Holokaust sa označuje systematické, štátom vykonávané prenasledovanie a hromadné vyvražďovanie etnických, nábož… Zistiť viac...
8,18
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Kým sme boli vaši

Román Kým sme boli vaši zobrazuje šokujúcu pravdu o detskej adopcii v USA v minulom storočí. Tragické osudy detí odhalili až v druhej polovici 20. storočia. 

Sociálna pracovníčka Georgia Tannová celých 30 rokov zneužívala sirotinec v Tennessee na svoj hanebný adoptívny program. Tisíce detí vyrvala z náručia milujúcich rodín a ako svojich chránencov ich ponúkala na adopciu boháčom, prominentom a politikom – samozrejme, za nehorázne sumy. Bol to klasický obchod s deťmi, ktorému predchádzali otrasné zážitky v sirotinci. 

Lisa pretavila skutočnosť do strhujúceho a nervy drásajúceho románu. Silný príbeh rodiny, osudy sestier, prezradených a aj neprezradených tajomstiev, pripomína kriminálnu zápletku, lebo čitateľ netuší, ako sa všetko skončí. Príbeh rozpráva Rill, ktorá sa má postarať o svojich súrodencov. Vydaná napospas krutej riaditeľke bojuje zo všetkých síl, aby udržala sestry a bračeka spolu vo svete plnom nebezpečenstva a neistoty. Celý prípad by upadol do zabudnutia, keby sa oň nezačala zaujímať vplyvná právnička Avery Staffordová, ktorá pri náhodnom stretnutí v starobinci pochopí, že korene jej prominentnej rodiny treba hľadať v sirotinci. 

Diela Lisy Wingateovej získali mnoho ocenení. Román Kým sme boli vaši potvrdzuje autorkino majstrovstvo hĺbkou príbehu, nástojčivosťou detskej túžby vrátiť sa domov k rodičom a neľudskosťou podmienok. Skutočný prínos tohto strhujúceho románu spočíva v tom, že autorka nás dokáže zaviesť hlboko do mysle a srdca dvanásťročnej riečnej tuláčky Rill Fossovej.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323984
Názov
Kým sme boli vaši
EAN/ISBN
9788022209373
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Lisa Wingateová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/05
Rozsah
320
Rozmer
147×229 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kým sme boli vaši zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.