Bazén

Libby Page

SVK Slovensky IKAR2018/05

Kniha: Bazén - 1. vydanie - Libby Page
Katalógové číslo: 323699 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bazén

Rosemary, dnes vyše osemdesiatročná pani, prežila v Brixtone celý život. Všetko sa však neúprosne mení – knižnicu, v ktorej pracovala, zrušili, z rodinného zeleninárstva sa stal bar a jej milovaný manžel George zomrel.

Kate sa práve prisťahovala a v rušnom veľkomeste sa cíti osamelá. Spočiatku mala veľké očakávania, no časom stratila záujem o okolitý svet. Jej kariéra novinárky sa iba rozbieha – píše bezvýznamné články do miestnych novín, no rada by sa pustila do skutočných reportáží.

Kate svoju šancu vycíti v okamihu, keď sa dozvie o ohrození existencie miestneho kúpaliska. Táto správa znepokojí aj Rosemary. Ak by bazén zatvorili, stratila by dôvod žiť. Boj o záchranu kúpaliska, srdce miestnej komunity, obe ženy spojí a postupne ich vzťah prerastie do hlbokého priateľstva, jednej z mála hodnôt, na ktorých v živote záleží.

Román Bazén je balzam na dušu pre všetkých nepokojných, osamelých ľudí, ktorým sa nedarí uchmatnúť si v tomto hektickom svete kúsok šťastia.

Z anglického originálu The Lido (Orion Books, The Orion Publishing Group, London 2018), preložila Andrea Vargovčíková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323699
Názov
Bazén
EAN/ISBN
9788055159614
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Libby Page
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/05
Rozsah
304
Rozmer
200×125×20 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Dvadsiatnik nemá byť prečo osamelý. Vtedy má človek nadväzovať priateľstvá, chodiť s nevhodnými frajermi a na bezstarostné dovolenky, na ktorých si kamoši navzájom pijú alkohol z brucha a užívajú si to. Kate na facebooku sleduje, ako jej známi oslavujú narodeniny a vyrážajú do ulíc, zdá sa, že naozaj prežívajú najlepšie obdobie. Z displeja mobilu priam srší život. No ona má pocit, akoby sa život servíroval iba druhým a jej sa neušlo. Nikomu nehovorí, že občas sa cíti ako smutný plyšový medvedík s polepenou kožušinkou, zabudnutý pod lavičkou v metre. Kiežby ju niekto zdvihol a vzal si ju domov.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bazén zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.